Celebrity News

Mirku Vasiljević znate, a ova zanosna plavuša je druga snaja Duleta Savića i Marine Rajević (FOTO)

Snaha Duleta Savića, nije samo Mirka Vasiljević. Naime, iako se u javnosti manje eksponira, Dule i Marina imaju još jednog, starijeg sina Uroša, a on je oženjen pravom lepoticom!

Mirku Vasiljević znate, a ova zanosna plavuša je druga snaja Duleta Savića i Marine Rajević (FOTO)

Uroš Savić, stariji brat Vujadina Savića ne eksponira se u medijima, pa se o njegovom privatnom životu malo zna. Ipak, Uroš je sreću pronašao pored Tijane Savić, sa kojom je dobio preslatku ćerku Lenu.

Tijana je voditeljka baš kao i njena svekrva Marina Rajević Savić, a pored voditeljskog poziva, nedavno je započela i privatni biznis.

Lepa, sjajno stilizovana i sa širokim osmehom, Tijana je sa ćerkom Lenom prošetala modnom pistom, na jednoj beogradskoj reviji, a sve oči bile su uprte u snahu Duleta i Marine Savić.

Boško Karanović

 

O svom odnosu sa Marinom i Duletom, Tijana je govorila jednom prilikom:

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće.

Uroš i Tijana u skladnom su braku već deset godina, a svoju intimu trude se da pažljivo sačuvaju, kako bi u njoj uživali.

Pročitajte: Stvari su izmakle kontroli, Mirka u problemu - Evo na čemu insistira Vujadin!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic)

 

Sa Mirkom i Vujadinom, savršeno se slažu, a Lena i Andrijana najbolje su drugarice.

- Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema - govorila je tada Tijana.

 

 

Komentari (0)

Loading