Celebrity News

Ekskluzivne fotografije: Naslednici Saše Popovića i Suzane Jovanović prvi put u javnosti

Naslednici Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra i Danijel sinoć su se prvi put posle dugo vremena pojavili u javnosti, kako bi svoju majku Suzanu podržali u novom poslovnom ostvarenju...

Ekskluzivne fotografije: Naslednici Saše Popovića i Suzane Jovanović prvi put u javnosti

Posle petnaest godina pauze, Suzana Jovanović pripremila je studijski album, a na promociji, upriličenoj u elitnom beogradskom hotelu, pojavila se cela estrada. Ipak, porodica Saše Popovića "ukrala je šou".

Javnosti je inače poznato da su Aleksandra i Suzanin sin Danijel, koga je Saša prihvatio kao svog, odabrali da vode život daleko od očiju javnosti, pa su sinoć sve oči bile uprte u srećnu porodicu, koja se okupila na ovaj veliki dan.

Boško Karanović

 

Aleksandra je blistala u u smeloj odevnoj kombinaciji, a njen make up look, biće verovatno najrekreiraniji ovog leta. Sa druge strane, Danijel, koji je izrastao u zgodnog mladića, odabrao je nešto klasičnije i svedenije izdanje.

Skladan porodica upriličila je nezaboravnu promociju, na kojoj je prisustvovala cela estrada, a posebnu pažnju privukao je njihov skladan odnos, razumevanje i ljubav, koji su učinili da na tako važan dan Suzana zablista.

Pročitajte: Saša Popović nije žalio para - Sve za moju Suzanu

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading