Celebrity News

Cela estrada kod Saše i Suzane na promociji, ipak najslikaniji su bili ONI (FOTO)

Promocija novog albuma Suzane Jovanović okupila je čitavu estradu, a porodica Popović - Jovanović bila je u centru pažnje. Ipak i gosti su bili veoma primećeni, spektakularno odeveni, a po svemu istakli su se oni!

Cela estrada kod Saše i Suzane na promociji, ipak najslikaniji su bili ONI (FOTO)

Posle petnaest godina, novi album Suzane Jovanović ugledao je svetlost dana. Tim povodom, porodica Popović - Jovanović upriličila je grandioznu promociju, na kojoj se okupila čitava estrada. 

Domaćin i domaćica blistali su, a posebnu radost izazvalo je prisustvo njihove dece, koji su se u javnosti pojavili prvi put posle mnogo godina.

Boško Karanović

 

Ipak, ni zvanica nisu zaostajale za glamuroznim domaćinima, pa se hol prestoničkog hotela u trenu pretvorio u crveni tepih, po kome su naše brojne zvezde prošetale savršene "outfit-e".

Među prvima stigao je Dejan Milićević, reditelj i fotograf, koji je radio na svim spotovima sa Suzaninog albuma. Savršeno elegantan, all black kombinaciju "razbio" je crvenim naočarima.

Pročitajte: Dejan Milićević nam je otvorio vrata svog doma i otkrio koje greške ljudi najčešće prave prilikom uređenja (foto)

Boško Karanović

 

Još jedan stil, koji je posebno prviukao pažnju, bilo je retro izdanje Jelene Karleuše, koja nije skidala osmeh sa lica tokom cele večeri.

Boško Karanović

 

Među zvanicama bila je i tajno udata Ana Sević, sa sada već svojim suprugom, kao i Marija Šerifović, Ilda Šaulić sa svojom mamom i mnogi drugi.

Ipak, gosti večeri, koji su i pored savršeno stilizovanih i nasmejanih domaćina, bili najprimećeniji i najslikaniji, bili su Siniša i Arijana Mihajlović, besprekorno odeveni po poslednjoj, italijanskoj modi, sa širokim osmesima na licima i u voljenoj Srbiji, koju dugo nisu posetili.

Pročitajte: Arijana Mihajlović došla u Srbiju i razvezala jezik: Moja istina o braku sa Sinišom!

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading