Celebrity News

Svi uzdišu za Aleksandrom Troicki, a evo kako izgleda lepotica koju je pre nje ljubio Viktor ( FOTO)

Bivša devojka Viktora Troickog, mankekenka Sunčica Travica već neko vreme se ne eksponira u medijima, a pogledajte kako danas izgleda.

Svi uzdišu za Aleksandrom Troicki, a evo kako izgleda lepotica koju je pre nje ljubio Viktor ( FOTO)

Bivša devojka Viktora Troickog, Sunčica Travica, koja je stekla popularnost zbog svog atraktivnog izgleda, ali i burnog ljubavnog života, već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti.

Sunčica i Viktor su imali, kako se pisalo, turbulentnu vezu, punu raskida i mirenja, koju su definitivno okončali još 2014. godine. Tada su mediji pisali da je navodno manekenka tenisera ostavila zbog izvesnog bogatog biznismena.

U poslednje vreme manekenka izazovnog izgleda je aktivna na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima deli fotografije od kojih zastaje dah.

Mnogi komentarišu da "blista", te nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Inače, Viktor Troicki se 2016. oženio manekenkom Aleksandrom, a nakon raskida Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, prema pisanju medija, ta veza se okončala zbog ljubomore.

Pročitajte: Poznati par slavi tri godine braka, ovim fotkama prisetili su se sudbonosnog "DA"

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena - pričala je svojevremeno Sunčica za fudbalera, ali je romansi ipak došao kraj. 

Kakav je sada emotivni status lepe Sunčice javnosti nije poznato, a kako je sklona sportistima, možda će njen sledeći izabranik biti baš iz te branše, ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading