Celebrity News

Devojka pobednika Evrovizije konačno otkrila istinu: Ovu bol niko ne razume

Devojka Damiana Davida ne voli kada je mediji stavljaju u epicentar interesovanja samo zato što je u ljubavnoj vezi sa fatalnim Italijanom, već želi da svoju karijeru influensera izgradi samostalno.

Devojka pobednika Evrovizije konačno otkrila istinu: Ovu bol niko ne razume

CBS/Ferrari/Profimedia

Već četiri godine su u ljubavnoj vezi, Daminano David i Đorđa Soleri retko se pojavljuju zajedno i trude se po svaku cenu da izbegnu paparace, koji su od pobede Moneskina, gori nego ikad.

Opčinjenost ženske populacije za pevačem ne jenjava već svakim danom sve više raste, i sve to utiče na mladi zaljubljeni par.

Đorđa je na društvenim mrežama rešila da podeli deo svoje intime o kojoj joj nije bilo lako da govori. Njeni problemi sigurno nisu lako pali ni zgodnom Damianu i njihovom ljubavnom životu.

Pročitajte: Savršeno stilizovani i ludo zaljubljeni - Pobednik Evrovizije uhvaćen sa devojkom (FOTO)

Stravične situacije sa kojim se bori godinama dovele su do depresija zbog probadanja koje trpi. Uzrok svega je bolest vulvodinija, jakih grčeva u predelu međunožja.

Seksualni odnosi mogu biti veoma bolni, pa čak i obično sedenje može da prouzrokuje napad. Lek ne postoji, a često ovu bolest prati tuga i depresija.

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u bolovima. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da niko ne treba da se oseća usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje - rekla je Đorđa.

 

 

Komentari (0)

Loading