Celebrity News

Sve je spremno za dolazak dečaka: Zavirite u bajkoviti dom Ive Bataković (FOTO)

Autor: | 11/06/2021

Atraktivna manekenka Iva Bataković (31), koja je karijeru uporedo gradila u svetskoj modnoj industriji i u Srbiji, a svojim brendom opčinila moderne devojke, ostvariće uskoro svoj najveći san – postaće majka.

Sve je spremno za dolazak dečaka: Zavirite u bajkoviti dom Ive Bataković (FOTO)

Plavooka Užičanka odbrojava poslednje dane trudnoće i s nestrpljenjem očekuje rođenje sina. Iva i njen suprug Milan Micić nedavno su imali građansko venčanje, budući da su prošle godine, zbog pandemije koronavirusa, dva puta odlagali ceremoniju sklapanja braka, i na kraju su se venčali samo u crkvi. Iako su taj dan osmišljavali šest meseci, na kraju su ceremoniju organizovali za tri dana, a brak je sklopljen samo u prisustvu najbližih prijatelja, kumova i članova porodice. Ovog puta, građansko venčanje, koje je održano 9. maja, takođe je obavljeno u najužem krugu, najviše zbog činjenice da je Iva u poodmakloj trudnoći i da joj veća slavlja ne bi prijala.

Manekenka, koja je pre karijere top-modela pohađala policijsku akademiju u Beogradu, sa suprugom se pre dva meseca preselila u dupleks na Dedinju, a ekipu našeg magazina ugostila je u predivno uređenom stanu s velikom i sjajno dekorisanom baštom. Kako priznaje, dečju sobu još nije uredila, već je to ostavila za poslednje dane njene prve trudnoće.

Kako teče poslednja faza vaše trudnoće? Da li vam je sve napornije kako se bliži termin porođaja?

- Aktivna sam i dalje, mada moram priznati da sam dosta usporenija kako se bliži termin porođaja, ali ne predajem se (smeh).

Pročitajte:Manekenka Iva Bataković podelila radosne vesti - Pojačanje stiže u junu!

Petar Đorđević

 

 Budući da vam je ovo prva trudnoća, da li ste bili uplašeni u bilo kom trenutku?

- Strah od nepoznatog naravno da postoji, s tim što se zaista trudim da razmišljam samo o lepim stvarima koje me očekuju.

Nedavno ste imali građansko venčanje, kako je protekao taj dan? Prošle godine ste zbog pandemije dva puta odlagali crkveno venčanje, zar ne?

- Tako je, ovo je bilo građansko venčanje koje prošle godine nismo obavili. Bilo je veoma lepo, intimno i samo u prisustvu naših kumova. Drugačije smo zamišljali naše venčanje, ali i ovo je bilo predivno. Nikad se ne zna, očekujte od nas i “treću” svadbenu žurku (smeh).

Kako ste upoznali Milana i kada se rodila vaša ljubav? Da li ste prvo bili samo prijatelji?

- Upoznala nas je naša sadašnja kuma Bojana. Milan je bio uporan i junački je izdržao druženje od šest meseci (smeh). Eto odgovora na to pitanje da li smo bili prvo prijatelji...

Našu ekipu dočekali ste u svom stanu. Jeste li ga vi uređivali?

- Stan smo uredili suprug i ja. Nismo sve renovirali, jer svakako vremena za to trenutno nemamo, tako da smo ga samo sredili, a i dalje ga uređujemo.

Da li ste sređivali sobu za bebu? Kako ste je zamislili?
 - Moram priznati da još uvek nismo uredili bebinu sobu. Čekala sam da uđem u deveti mesec pa da sve to završimo – doteramo i uredimo bebin kutak. Nisam pristalica sređivanja takvih stvari previše rano, tako da očekujemo stvari za bebinu sobu u toku sledeće nedelje. Volim minimalizam, na osnovu toga sam i birala stvari za bebu.

Ostatak intervjua možete pročitati u najnovijem broju magazina Story 

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading