Celebrity News

Geni su čudo: Sestra Aleksandre Radović takođe voli da peva, koja to radi bolje? (VIDEO)

Sestra Aleksandre Radović nije javna ličnost, iako se u jednom periodu svog života aktivno bavila pevanjem i bila prava konkurencija pop pevačici.

Geni su čudo: Sestra Aleksandre Radović takođe voli da peva, koja to radi bolje? (VIDEO)

Svima poznata  pevačica, tekstopisac i kompozitor Aleksandra Radović samouvereno korača muzičkom scenom već 18 godina, a njen raskošan glas svrstao ju je među najcenjenije pop vokale u Srbiji i regionu, malo njih zna da u familiji Radović ima još raskošnih glasova.

Naime, sestra Aleksandre Radović je takođe talentovana za muziku.

Pročitajte: Bio je bubnjar vojnog orkestra - Da li ste znali da je Aleksandra Radović bila udata za njega?

 

Jelena Radović je 2009. snimila pesmu “Miris dlanova” i sa tom numerom je počela svoju muzičku karijeru. Iako su likom Aleksandra i Jelena dosta različite, boja glasa je slična tako da bi laici mogli čak i da ih pomešaju i da pomisle da je pesma njene sestra velike pop zvezde.

Učestovala je na festivali “Pjesma mediterana” i na Radijskom festivalu sa pesmom “Slučajni prolaznik” na kome je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju.

Međutim, okolnosti su bila takve da je sudbina odvela na drugu stranu, te se danas bavi profesijom koju je studirala. Ona je profesorka fizičkog vaspitanja u Novom Sadu koja je veoma posvećena svom suprugu i deci.

Komentari (0)

Loading