Celebrity News

Osvanule prve fotografije ćerke Megan i Harija, ali postoji JEDAN PROBLEM

Prva fotografija ćerke Megan Markl i princa Harija nešto je što svetska javnost danima isčekuje. Lilibet Dajana, koja nosi ime dve izuzetne žene i svoje bake i prabake, već je jedna od najintrigantnijih ličnosti u svetskim medijima, a stara je svega dve nedelje.

Osvanule prve fotografije ćerke Megan i Harija, ali postoji JEDAN PROBLEM

Kako ovog puta, Megan i Hari bebu još uvek nisu zvanično predstavili javnosti, svet sa nestrpljenjem iz dana u dan očekuje da upozna malenu Lilibet. Mediji svakodnevno izveštavaju o devojčici, koja bi mogla da pomiri sukobe u kraljevskoj porodici, pa ipak, iako je poznato kako izgleda njena soba, pa čak i šta joj je zapisano u zvezdama, javnost još uvek nije imala prilike da vidi Lilibet Dajanu.

Profimedia

 

U neizvesnosti, javnost je otišla i korak dalje. Naime, od tolike želje da upoznaju i vide malenu Lilibet, došlov je do prave zabune. Kada su se pojavile prve fotografije ćerke Megan Markl i princa Harija, mnoge je iznenadila Meganina hrabrost da samo dve nedelje nakon porođaja izađe u javnost i pokaže i malenu devojčicu. Još veće iznenađenje predstavljala je njena vitka linija, a rezultati su zadivili pripadnice lepšeg pola. Ipak, reč je o tome da fotografija prikazuje voštanu figuru vojvode i vojvotkinje od Saseksa u muzeju Madam Tiso, a sada se paru pridružila i figurica malene Lilibet.

Pročitajte: Porodila se Megan Markl - Ćerka dobila ime sa posebnom simbolikom

Profimedia

 

Koliko je figura tek rođene devojčice verodostojna, ostaje da vidimo, kada ponosni roditelji odluče da ćerku ipak prikažu javnosti.

Komentari (0)

Loading