Celebrity News

Berguzar Korel iskreno progovorila o komplikacijama u trećoj trudnoći!

Trudna Berguzar Korel iskreno je progovorila o trećoj trudnoći i svojim priznanjem pomalo šokirala turske medije...

Berguzar Korel iskreno progovorila o komplikacijama u trećoj trudnoći!

Instagram

Brak Halita Ergenča i Beruzar Korel važi za jedan od najskladnijih brakova turske javnosti. Iako su mediji nemilosrdno razvodili par, koji očekuje treće dete, njih dvoje pokazali su da je ljubav iznad svega.

Vest da je Berguzar Korel trudna, pojavila se na njenom "Instagramu" i oduševila brojne fanove, a posebno budućeg oca Halita.

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste - napisala je ona, pa dodala:

Pročitajte: Berguzar Korel i Halit Ergenč otvorili vrata svog doma, ovolikog luksuza nema kod naših zvezda (foto)

- Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite.

Sada je trudna glumica za turske medije otkrila kako se oseća u trećoj trudnoći i da li se nešto drastično razlikuje u odnosu na prethodne dve:

- Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. U nekim stvarima mi je lakše nego u prvoj trudnoći jer znate šta vas čeka, ali u drugim je pogledima mnogo teže. Dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. Ipak, sve su to slatke brige - rekla je ona.

Otkrila je i da je prilično aktivna trudnica pa je suprug često opominje da se primiri:

Pročitajte: Berguzar Korel i Halit Ergenč otvorili vrata svog doma, ovolikog luksuza nema kod naših zvezda (foto)

- Govori mi da primirim strasti, da se odmaram. Halit je često ljut na mene, ali zna da nisam tip osobe koja će samo ležati - iskrena je ona.

Beba, čiji pol javnosti još uvek nije poznat, stiže krajem leta, a poznati par ne skriva oduševljenje zbog novog člana porodice.

Komentari (0)

Loading