Celebrity News

Sa prelepom Šeron dobio je ćerku, a evo kako izgleda LEPOTICA koju je nekada Đanluka Vaki ljubio ( FOTO)

Bivša devojka Đanluke Vakija, Đorđa Gabrijel povukla se iz javnog života nakon raskida sa italijanskim plejbojem i posvetila se kreaciji sopstvenog brenda, a i dalje ne prestaje da se priča o njenoj lepoti i plesu po kojem je postala poznata svetskoj javnosti..

Sa prelepom Šeron dobio je ćerku, a evo kako izgleda LEPOTICA koju je nekada Đanluka Vaki ljubio ( FOTO)

Italijanski milioner Đanluka Vaki ostvario se u ulozi oca, nedavno dobivši dete sa svojom izabranicom Šeron Fonsekom. Presrećni roditelji male Blu Jerusaleme, koju su nedavno doveli i u Srbiju, uživaju u svojoj skladnoj i idiličnoj zajednici, a mnogi komentarišu da se di-džej konačno skrasio.

Ipak, nekoliko godina pre veze sa Šeron, javnost pamti bivšu devojku Vakija- manekenku Đorđu Gabrijel, kao ženu koja je makar na nekoliko godina uspela da ga ukroti. Đorđa i Đanluka upoznali su se 2010. godine, a počeli da se zabavljaju tri godine kasnije. Manekenka i plejboj su se čak 2015. i verili, da bi se ipak 2017. godine razišli. Njihovu vezu obeležio je ples, daleka putovanja i luksuz na jahatama u kojem su uživali, a neretko su svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazivali svakodnevnicu. To je rezultiralo da su video zapisi njihovog plesanja uz poznate numere postali viralni i ubrzo čitava planeta znala je za njihovu ljubav.

Pročitajte:Već ga obožavaju! Đanluka Vaki otkrio detalj zbog koga će Srbima postati još draži

S obzirom na veliku razliku u godinama između Đorđe i Vakija, neretko su oboje nailazili na osude okoline, te je manekenka čak i dobijala pogrdne nadimke u javnosti, koji su aludirali da je iz interesa stupila u vezu sa milionerom.

Međutim, kao odgovor na te kritike, manekenka je pokrenula svoj brend garderobe, koji broji preko stotinu hiljada pratilaca na “Instagramu”, te je pokazala svoj preduzetnički duh.

O njenom privatnom životu se danas ne zna puno, osim da je udata za Andrea Grilija, direktora jednog brenda, sa kojim je 2020. godine dobila sina Matea.

Pročitajte: Šestomesečna ćerka Đanluke Vakija operisana - Oglasio se uplašeni otac (foto)

Neosporno je da manekenka pleni lepotom gde god da se pojavi, a čini se da su bivši ljubavnici ipak pronašli svoju sreću, doduše u novim partnerima.

Komentari (0)

Loading