Celebrity News

Konačno ugledala svetlost dana! Boban Rajović predstavio dugoočekivanu "Malenu", fanovi oduševljeni velikom promenom

Kada je rekao da sprema velika iznenađenja čim se stiša pandemija korona virusa, Boban Rajović nije pričao u prazno, u šta se publika uverila i danas.

Konačno ugledala svetlost dana! Boban Rajović predstavio dugoočekivanu "Malenu", fanovi oduševljeni velikom promenom

Naime, dugoočekivana pesma "Malena" konačno je ugledala svetlost dana, pošto su je fanovi željno iščekivali, naročito nakon što su u najavi za istu čuli da je reč o prilično drugačijem fazonu od onog na koji su navikli kada je njihov miljenik u pitanju.

Pesmu je radio talentovani Cobi, a u spotu koji je oduševio publiku glume popularna glumica Teodora Bjelica, kao i Dragan Marinković Maca.

Promo

 


Veliki deo kadrova snimljen je u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj, što je ovom spotu i novom letnjem hitu dalo poseban šmek.

- "Malena" je konačno tu! Ljudi moji, toliko sam srećan što je ova pesma ugledala svetlost dana, što je konačno tu, u vašim domovima, kolima, i svuda gde ćete uživati i opuštati se. Ja sam uživao dok sam je snimao, kako u studiju, tako i kada je reč o spotu. Hvala svima koji su bili deo ovog projekta! Hvala Cobiju koji je napravio fantastičnu stvar, jer trebalo je napraviti nešto novo, što ne liči na druge, a ide uz mene. Hvala Teodori i Maci koji su fantastično odradili svoj deo "posla" u "MALENOJ". Hvala svima koji su bili ispred i iza kamera, hvala svim dobrim ljudima koji su svojom spontanošću ovaj spot učinili posebnim. Volim vas, uživajte! - poručio je Rajović putem Instagram profila.

Komentari (0)

Loading