Celebrity News

Prvi ozbiljni problemi u braku Mirke i Vujadina, i to baš dok čekaju četvrto dete! Evo šta se desilo

Autor: | 18/06/2021

Problemi Mirke Vasiljević i Vujadina Savića isplivali su u javnost zbog, navodno, čestih izlazaka fudbalera. Svako veče se provodi po kafanama, a razdražljivoj trudnici takvo ponašanje mnogo smeta.

Prvi ozbiljni problemi u braku Mirke i Vujadina, i to baš dok čekaju četvrto dete! Evo šta se desilo

Ljubav Mirke Vasiljević i Vujadina Savića stara je 12 godina, a uprkos razdvojenosti i spekulacijama nastavlja da raste i razvija se, uporedo sa njihovim mališanima Andrejom, Adrijanom i Mihajlom.

Lepa glumica je u petom mesecu trudnoće i trenutno svi porodično uživaju u Beogradu jer njen suprug ima profesionalnu pauzu. Međutim, kako mediji prenose, ne cvetaju im ruže u braku jer se često svađaju.

Mirka je i previše tolerantna, jasno joj je da Vujadin voli noćne izlaske i provod i da zbog treniga i posvećenosti fudbalu nema prilike da često izlazi, pa kada dođu u Beograd on koristi to vreme kako bi se izludovao. Međutim, Mirka je sada trudna i razdražljiva, pa je nedavno imala svađu sa Vujadinom. Oni su iz Ljubljane gde Vujadin trenutno ima fudbalski angažman, došli u Beograd jer su bili kumovi na venčanju fudbalera Aleksandra Mitrovića. Ostaju ovde mesec dana jer toliko traje pauza – priča za "Star" izvor blizak paru i dodaje:

Pročitajte: I ovo smo dočekali! Mirka Vasiljević: Vujadinova i moja svadba trajaće dva dana

 

 

– Savić je od kada su došli svako veče izlazio, išao na after partije i dolazio ujutru kući. Mirka mu je zamerila to i rekla mu je da treba da ima više obzira prema njoj pošto je u drugom stanju i da treba da ustaje ranije kako bi bio sa decom. On joj je rekao da je željan društva i izlazaka i da treba da ga razume, na šta je ona baš burno odreagovala i rekla mu da je previše tolerantna i da nijedna druga ne bi toliko trpela. Objasnila mu je da nema problem da izlazi, ali isto tako do ponoći da se vrati kući i da ustane ranije i bude sa klincima. Objasnila mu je da je i ona željna društva i da će sada ona da izlazi sa drugaricama na kafe i večere, a da će on da čuva decu. Vujadin nije hteo da se nastavlja, jer ne želi da nervira Mirku koja je trudna – zaključio je izvor.

 

 

 

Komentari (0)

Loading