Celebrity News

Nikolina i Saša Kapor otvorili vrata svog doma na Voždovcu: Omiljeni kutak pevačice će vas oduševiti (foto)

Dom Nikoline i Saše Kapora uređen je sa ukusom i mada na prvi pogled jednostavan, zapravo je vrlo praktičan. S obzirom na to da par ima dvoje radoznale, živahne dece Nikolaja i Nikoletu, koji obožavaju da prave vragolije, Nikolina i Saša svaki kutak stana prilagodili su isključivo njihovim potrebama.

Nikolina i Saša Kapor otvorili vrata svog doma na Voždovcu: Omiljeni kutak pevačice će vas oduševiti (foto)

Višak nameštaja su izbacili, kao i suvišne detalje koje bi im zasmetale u igri. Estradni par uskoro planira i renoviranje nekretnine, a dok se ne osmele na taj korak rado u njoj goste članove svoje porodice i prijatelje. Pristalli su da otovre vrata i ekipi magazina Story, a uz crnu kafu, pripremljenu po starom sarajevskom receptu, Nikolina nam je za početak otkrila kako su ona i suprug odlučili da se skuće baš na Voždovcu.

Pročitajte: PATI OD NEIZLEČIVOG OBOLJENJA: Saši Kaporu DESILO SE NEŠTO STVARNO STRAŠNO!

Petar Đorđević

 

- Nakon što smo se venčali 2013. godine živeli smo na Novom Beogradu. Ubrzo je Sašin kum započeo biznis izgradnje stambenih zgrada, pa smo počeli da razmišljamo o kupovini sopstvene nekretnine. Odlučili smo se za stan na Voždovcu, u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. U pitanju je koncept nove gradnje te su nam škola, prodavnice i kafići na dohvat ruke, a sa našeg prozora prostire se prelep pogled na Beograd i Hram svetog Save – počinje priču lepa Sarajka i dodaje:
- Moram da priznam da sam poslove oko uređenja enterijera prepustila Saši. Imala sam nekoliko svojih predloga, ali kako je on najviše vremena provodio sa majstorima dobar deo stvari uradio je po sopstvenom nahođenju. Jedini deo stana koj sam sama osmislila bila je kuhinja, a prilikom ugradnje šanka danima sam polemisala sa majstorima - kaže pevačica i priznaje da spada u red onih žena koje vole da provode vreme u kuhinji i dobro se snalazi u njoj.

- Kada sam se udala za Sašu nisam bila vešta kuvarica. Zvala sam mamu da mi da savete kad god bih nešto htela da pripremim, a ubrzo sam počela i da sama tražim recepte na internetu. Sada mogu da se pohvalim da dobro kuvam i da volim to da radim. Često Saši, Nikoleti i Nikolaju spremam omiljenu hranu, pasulj ili jela sa mnogo povrća.

Pročitajte: Veliki povod za slavlje Nikoline Kovač i Saše Kapora (foto)

 

Komentari (0)

Loading