Celebrity News

OTKRIVENO s kim Duško Tošić provodi odmor u Bodrumu! Na ovim fotografijama se SVE VIDI!

Fotografija Duška Tošića "zapalila" društvene mreže. Fudbaler, kojie je na letovanju u Bodrumu, dane prvodi sa svojim naslednicama, ipak, jedan detalj dao je povod za komentarisanje...

OTKRIVENO s kim Duško Tošić provodi odmor u Bodrumu! Na ovim fotografijama se SVE VIDI!

Duško Tošić sa ponosom nosi titulu divnog tate, a ćerke koje ga zbog njegovih poslovnih obaveza viđaju retko sada su dobile priliku da uživaju i odmaraju u očevom društvu.

U društvu svojih ćerki i prijatelja, Duško odmara u Bodrumu, a najnovije fotografije sa jahte ne prestaju da se komentarišu.

Instagram

 

Osim što je ćerkama priredio dan na luksuznoj jahti, Duško je objavio fotografiju, zbog koje se "Instagram" usijao. Naime, brojnim damama zastao je dah od izvajanog i preplanulog tela supruga Jelene Karleuše, koji čini se nikada nije bio u boljoj formi.

Pročitajte: Posle današnjeg Karleušinog pojavljivanja SVE JE JASNO! Ovo je pravi dokaz njenog odnosa sa mužem Duškom Tošićem (FOTO)

Instagram

 

Kako mediji ne prestaju da se pitaju s kim Duško provodi vreme, kada nije sa Jelenom, fudbaler se potrudio i da na to da odgovor.

Naime, na svom "Instagramu" objavio je snimak na kome se jasno vidi da mu društvo pravi upravo venčani fudbaler Aleksandar Mitrović, koji je Bodrum odabrao kao destinaciju za medeni mesec.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading