Celebrity News

Pričalo se da ga je VARALA sa vlasnikom kluba, EVO KAKO SU Sandra i Milan Kalinić USPELI DA SAČUVAJU BRAK

Ljubavna priča Sandre i Milana Kalinića primer je mnogima, jer i posle petnaest godina braka njih dvoje uživaju u velikoj ljubavi. Odnos, koji važi za jedan od najskladnijih pre nekoliko godina prolazio je kroz krizu, pa ipak, par je svoju ljubav sačuvao neokaljanom do danas.

Pričalo se da ga je VARALA sa vlasnikom kluba, EVO KAKO SU Sandra i Milan Kalinić USPELI DA SAČUVAJU BRAK

Instagram

Milan Kalinić, glumac i voditelj, važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca koji hoda ulicama Beograda, a pored sebe ima podjednako poželjnu suprugu Sandru. Mnogi njihov skladan brak smatraju primerom uzajamne ljubavi i poštovanja, ipak, malo ko zna da su Sandra i Milan Kalinić 2014. godine prolazili kroz veliku krizu.

Naime, kada su mediji pre sedam godina preneli da Sandra Milana vara sa vlasnikom jednog beogradskog kluba, glumac i voditelj, koji svoju ženu obožava i kojoj bezrezervno veruje, tada je postupio kao pravi džentlmen i zauzeo se da odbrani svoju suprugu i njihov brak.

Pročitajte: Milan Kalinić o svojoj Sandri - Moja žena je najzgodnija Beograđanka!

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao - govorio je tada za "Kurir" on.

Sandra je sa druge strane suprugu uzvratila podršku i dala mu snagu, kada je 2015. godine izazvao saobraćajnu nesreću.

Iako je njihov odnos prolazio kroz veliku kriz, uspeli su da prebrode nedaće i da svoju ljubavnu priču ojačaju, a sve to kako bi Tei i Vuku pružili pravi primer i toplinu porodičnog doma.

Ljubavna priča Sandre i Milana Kalinića - Priča koju bi ponovo proživeli

Danas, kada je sve ružno iza njih, Milan o svojoj suprugi govori sa najvećim divljenjem i poštovanjem.

O njihovom braku, dugom 15 godina, nedavno je govorio za magazin "Hello!":

‒ Naravno, bilo je i vrlo teških sekundi, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”... Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“. S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima.

O Sandri i njenoj lepoti rekao je sledeće:

- Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje.

Pročitajte: Oni ovako rešavaju probleme - Milan Kalinić priznao da sa suprugom posećuje bračnog savetnika (foto)

Komentari (0)

Loading