Celebrity News

Ekskluzivna fotografija! Tanja Savić posle godinu i po dana zagrlila sinove: Beograde stižemo! (foto)

Sinovi Tanje Savić, Maksim i Đorđe, posle godinu i po dana kontinuiranog boravka u Australiji, gde ih je tajno odveo pevačicin suprug Dušan Stevančević, ponovo su u njenom zagrljaju i uskoro sa njom dolaze u Beograd.

Ekskluzivna fotografija! Tanja Savić posle godinu i po dana zagrlila sinove: Beograde stižemo! (foto)

Estradna umetnica, koja se grčevito borila za stareteljstvo nad sinovima, te je upomoć zvala svakoga za koga je smatrala da može pozitivno da utiče na ishod suđenja, dobila je proces. Kaže da je pravda zadovoljena, a budući da je tugu za sinovima delila sa svojim pratiocima na "instagramu" logično je bilo da i sreću tim povodom sa njima podeli.

- Eto nas. Srećni. Nasmejani. Konačno zajedno. Beograde stižemo za tačno 26 sati. Volimo vas i širimo ljubav - napisala je ispod fotografije Tanja, koja je bila vrlo nepoverljiva po pitanju pisma koje joj je pre par meseci stiglo od advokata iz Australije, gde se jasno navodi  da joj je starateljstvo konačno dodeljeno, te da u bilo kom momentu može da dođe i uzme sinove.

Pročitajte: Prekretnica u životu sinova Tanje Savić: Dečaci zbunjeni što će biti bez oca

 

- Prvo sam bila u čudu. Nisam verovala. Mislila sam da  će ponovo biti nekakavo prolongiranje, na šta sam navikla, pa sam to i očekivala. Odluka da mi se deca vrate doneta je još 11. marta, ali donedavno nismo u rukama imali papir crno na belo koji to potvrđuje.To smo konačno dobili - kazala je Tanja, koja će život sa sinovima nastaviti u srpskoj prestonici, gde je vrlo fokusirana i na karijeru, koju je zbog supruga zapostavila.

Komentari (0)

Loading