Celebrity News

Sa osmehom na licu, spremna za novo životno poglavlje: Udaje se Milena Radulović?

Udaje se Milena Radulović - šuška se u krugu njenih prijatelja...

Sa osmehom na licu, spremna za novo životno poglavlje: Udaje se Milena Radulović?

Mlada glumica Milena Radulović, postala je heroina kada je svim zlostavljanim ženama dala glas i progovorila o svom traumatičnom iskustvu. Od tada, mediji, ali i javnost, budno prate svaki njen korak. 

Glumica koja svoju karijeru temeljno gradi u Rusiji, podjednako je voljena i na našim prostorima, a trenutno je možemo gledati u seriji "Beležnica profesora Miškovića". Osim što neverovatno posvećeno radi na građenju karijere, po svemu sudeći, Milena Radulović spremna je da u svom životu napravi novi, ozbiljan korak.

Glumica je već više od godinu dana u vezi sa ruskim producentom Sergejem Torčilinom, a sudeći prema njenim poslednjim objavama na "Instagramu" veza je više nego ozbiljna.

Naime, Milena je na "Instagramu" objavila fotografiju na kojoj pozira sa buketom u rukama, a poruka koju je uz fotografiju napisala uzburkala je javnost.

Pročitajte: Medijska bomba - Da li je on novi dečko Milene Radulović? (foto)

Instagram

 

- Bidermajer je moj, šta da vam kažem prijatelji - napisala je glumica i odmah podgrejala sumnje da je spremna na sledeći korak u vezi.

Još više pažnje privukla je objava njene drugarice, na kojoj je pisalo:

- Ona je sledeća.

Instagram

 

 

Milena Radulović se udaje, odmah su pomislili mnogi, a glumica, koja o svojoj vezi ne govori javno, ove sumnje još uvek nije potvrdila.

Komentari (0)

Loading