Celebrity News

Ljubav toliko jaka da je zbog njega sve napustila: Ovako izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš (FOTO)

Bivši muž Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov, fudbaler je zbog koga je 2016. godine, Slavica sve napustila. Delovalo je da je ljubav jača od svega, pa ipak, nakon tri godine braka, došlo je do razvoda.

Ljubav toliko jaka da je zbog njega sve napustila: Ovako izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš (FOTO)

Slavica i Vlada pred oltar su stali 2016. godine, kada su postali roditelji preslatke Viktorije. Slavica, koja je u tom trenutku izuzetno želela da se posveti suprugu i ćerki napustila je estradu, karijeru stavila po strani i sa suprugom, koji je kao golman tada igrao u inostranstvu, živela u Dubajiu i Japanu.

Ipak, tri godine kasnije, došlo je do razvoda. U to vreme, u medijima se šuškalo da je do razvoda došlo jer se Vlada protivio Slavičinoj velikoj želji da ponovo zapeva.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš se razvela - Priznanje šokiralo javnost

Do razvoda je došlo, Slavica se spakovala i sa ćerkom vratila u Srbiju, ipak, o razvodu je ćutala više od godinu dana.

- Emocije su nestale, najbitnije je da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina. Kad nestane ljubav, nestalo je sve. Zašto bi živeli bez ljubavi, na šta to liči. Čini mi se da ja još nisam spremna za novu vezu. Imam udvarače, ali sve mi je to ništa. Nisam raspoložena za takvo nešto. Lepo mi je samoj - rekla je tada pevačica za domaće medije.

 

Komentari (0)

Loading