Celebrity News

Maminim i tatinim stopama: Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala postao velika zvezda u Turskoj!

Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala, Javuz, krenuo je stopama svojih uspešnih roditelja i u Turskoj je već sada velika zvezda.

Maminim i tatinim stopama: Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala postao velika zvezda u Turskoj!

Emina Jahović konačno je zapevala pred Beogradskom publikom, i tom prilikom dala je nekoliko izjava i za domaće medije. Pevačica se osvrnula na odnos sa svojim sinovima i njihovo vaspitanje, kome je izuzetno posvećena.

- Svoju decu osluškujem, Jaman je potpuno drugačiji od Javuza - rekla je u emisiji "Ekskluzivno" istakavši da je izuzetno intuitivna kao majka i da tačno oseća šta je njenim sinovima potrebno.

- Dosta pričam sa njima. Jaman ulazi u pubertet, počele su da ga zanimaju devojčice, dopisuju se - rekla je iskreno pevačica, čiji stariji sin puni već trinaest godina.

Pročitajte: Novac, suze i izdaja - Otkriveni detalji suđenja Emine i Mustafe

 

 

Što se mlađeg sina tiče, Emina je otkrila da je Javuz postao velika zvezda. Njen mlađi sin igra igrice i ima svoj youtube kanal, na kome snima svoje gameing mečeve.

Kako kaže Emina, Javuz izuzetno zrelo razmišlja, a dala je i primer, kako je odlučio da svoju karijeru gradi sam.

- Kada je Javuz snimio svoj prvi youtube video, Mustafa i ja pozvali smo fanove da ga zaprate na "Instagramu", i on je tada dobio puno fanova. Jednoga dana, sve je odlučio da obriše, a kada sam ga pitala šta se dešava, rekao je " Mama ovo nisu moji pravi fanovi, već vaši, a ja to ne želim".

Pročitajte: Emina Jahović i Mustafa Sandal - Mama i tata se igraju rata

 

 

Tada je obrisao profil i napravio drugi gde danas ima svoje prave pratioce, i pretenduje da poraste velika zvezda na "Youtube" sceni.

 

Komentari (0)

Loading