Celebrity News

Mnoge su ga obožavale: Sa njom je Mateja Kežman pronašao mir u prirodi (FOTO)

Autor: | 22/06/2021

Ljubavni život Mateje Kežmana bio je do pre nekoliko godina veoma turbulentan, sve dok nije pronašao mirnu luku sa svojom izabranicom Tarom I njihovim sinom Lukom. Pre nje harizmatični fudbaler je do sada imao još dve žene koje su mu na svet donele četvoro dece.

Mnoge su ga obožavale: Sa njom je Mateja Kežman pronašao mir u prirodi (FOTO)

Iz bračne zajednice sa Emilijom sa kojom je bio 11 godina ima troje dece Lazara, Aleksandra i Jakova, a sa Marijom Perković još jednog sina Filimona.

S obzirom da je završio fudblersku karijeru sada se posvetio svojim zadovoljstvima koje su bile u drugom planu, a to je pre svega boravak u prirodi.

Pročitajte: Došle rode - Mateja Kežman dobio peto dete!

Logičnim sledom događaja bivši sportista želeo je da porodično gnezdo sviju daleko od gradske vreve i dešavanja. Navodno je pre izvesnog vremena kupio kuću na planini, a s obzirom da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, odlučio se da tu živi sa svojom porodicom.

Kežman je na Kopaoniku, inače, provodio dosta svog slobodnog vremena, uglavnom zimi, jer je ljubitelj sportova na snegu, tako da je bez mnogo razmišljanja, u dogovoru sa svojom suprugom, navodno, odlučio da se trajno nastani na ovoj planini, saznaje "Kurir".

Pročitajte: Crkveno venčanje u STROGOJ TAJNOSTI - Oženio se Mateja Kežman!

Instagram

 

- Mateja je stalno provodio zimske mesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini - otkrio je izvor za pomenuti list.                                                                           

 

Komentari (0)

Loading