Celebrity News

Skandal se nastavlja! Lukas: Kako me je Sonja varala sa OVIM poznatim košarkašem

Autor: | 23/06/2021

Knjiga Ace Lukasa sve više intrigira javnost sa brojnim navodima koje pokazuju kakav je odnos folk zvezde i njegove nekadašnje supruge Sonje, koji je prepun skandala i preljube sa obe strane. Niko tu nije ostao dužan, sudeći po iznetim podacima u autobiografiji.

Skandal se nastavlja! Lukas: Kako me je Sonja varala sa OVIM poznatim košarkašem

Iako su do sada pokušavali da sakriju, knjiga Ace Lukasa prikazuje da je još jedan razlog razvoda bila Sonjina prevara sa poznatim košarkašem i bivšim reprezentativcem Markom Jarićem.

Navodno, Sonja i Aca su trebali zajedno da otputuju u Ameriku, ali pošto je pevač odbijen za vizu samo je njegova supruga rešila da ide sama u goste kod zajedničke drugarice Brene. Kada se vratila sa odmora, već narušen odnos između njih dvoje se pogoršao.

Pročitajte: Aca Lukas otkrio svoju prvu estradnu ljubav, ovo sigurno niste očekivali!

 

 

‒ Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike.

Pročitajte: Aca Lukas za "Story" - Mnogo sam grešio, ali se ne kajem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

 

Aca kaže da nije prepoznao dotičnog, pa je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o „našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela”.

I najlošije obaveštenom čitaocu odmah postaje jasno da se radi o košarkašu Marku Jariću, koga je Lukas u knjizi krio iza pseudonima „Majami”, a njegova bivša supruga je brazilska manekenka Adrijana Lima, piše "Objektiv".

 

Komentari (0)

Loading