Celebrity News

Da se istopiš: Ćerka Aleksandra Radojičića izrasla u pravu princezu (FOTO)

Ćerka Aleksandra Radojičića izrasla je u pravu princezu, a svome ocu, ona je najveća ljubav i veliki ponos.

Da se istopiš: Ćerka Aleksandra Radojičića izrasla u pravu princezu (FOTO)

Ćerka Aleksandra Radojičića je tatin anđeo! Svaki trenutak zajedničkog vremena, za glumca je dragocen, a poslednja fotografija koju je sa pratiocima podelio na "Instagramu" pokazala je koliko je Aja iznenađujuće porasla.

Sa svojom princezom, glumac gradi prijateljski odnos, a kako je jednom prilikom za medije rekao, ona je pravi "tatin sin":

Pročitajte: Moćno i bez mnogo reči - Svaka devojka želi da je dečko voli kao Aleksandar Radojičić Dunju (FOTO)

Instagram

 

- Ona je tatino dete, tatina ćerka, tatin sin. Voleo bih da pokupi dobre stvari od mene, ako ih ima, ali mi je drago što je osoba za sebe, što ima svoj karakter, ali već vidim da je u nekim stvarima bolja od mene, iskrenija, čista i samo bih želeo da takva i ostane. Ali opet, u vremenu kakvom živimo moraš da budeš malo namazan. Iznenadi me pitanjima što je starija, trudim se da budem iskren sa njom. Mislim da je već počela da shvata ako tata nešto krije ili pokušava nešto da uvije i onda se trudim da imamo što iskreniji odnos da bi sutradan imala slobodu da mi kaže sve što je muči - rekao je tada za "Premijeru".

Glumac je otkrio i da bi ćerku podržao u želji da postane glumica, ali da ona trenutno ima druge afinitete:

- Apsolutno bih je podržao ako poželi da se bavi glumom, ali trenutno želi da bude poslastičar, tako da i to podržavam! Moja najveća želja je da ona sutra kada poraste radi ono što voli, šta god to bilo. Sigurno je neću usmeravati šta bi bilo pametno da radi, jer da su mene tako usmeravali, verovatno sada ne bih bio - rekao je za "Kurir".

Komentari (0)

Loading