Celebrity News

Čestitka je tu, ali tate nema: Zbog sukoba Marine i Darka, drugi Aleksejev rođendan potpuno drugačiji (FOTO)

Sin Darka Lazića i Marine Gagić, maleni Aleksej danas proslavlja drugi rođendan. Ipak, za dečaka je ovaj dan potpuno drugačiji...

Čestitka je tu, ali tate nema: Zbog sukoba Marine i Darka, drugi Aleksejev rođendan potpuno drugačiji (FOTO)

Darko Lazić i Marina Gagić definitivno su stavili tačku na svoju ljubav, a svako od njih okrenuo je novu stranicu i otpočeo životno poglavlje bez onog drugog. Ipak, sin Aleksej ostaće spona koja će ih zauvek povezivati.

Sin Darka Lazića i Marine Gagić danas puni dve godine, ali ovaj rođendan za njega će biti potpuno drugačiji. Naime, iako su oboje sinčiću na "Instagramu" čestitali rođendan i uputili dirljive reči, Darko ovog puta mališana neće držati u naručju.

Darko, koji je nedavno otputovao u Nemačku u želji da tamo otpočne novi biznic i pronađe sreću, ovoga puta neće biti sa sinom za rođendan.

Pročitajte: Marina Gagić konačno priznala - Već četiri meseca Darko je slobodan čovek! Lazić njene reči potvrdio ŠOK fotografijom (FOTO)

Instagram

 

Ipak, rođendanska čestitka nije izostala:

- Za tebe bih život dao i najgore izdržao boriću se dok me ima za moj ponos, moga sina. Da te uvek sreća prati srce ću ti svoje dati. Srećan rođendan sine! - napisao je on.

Dirljivu čestitku Alekseju posvetila je i ponosna mama, koja emocije nije mogla da sakrije:

- Svakog dana sam zahvalna što si došao u moj svet. Tvoj osmeh i smeh su melem za moje srce. Nisi doneo ništa drugo osim sreće u moj život. SREĆAN ROĐENDAN, sine moj. Voli te mama najvise na svetu!

Pročitajte: Nova Marinina izjava mogla bi da bude potvrda da je OSTAVILA DARKA (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

Komentari (0)

Loading