Celebrity News

Sedam dana je bilo dovoljno da mu kaže "DA": Ovo je čovek sa kojim je Lea Kiš 29 godina u srećnom braku (FOTO)

Suprug Lee Kiš uspeo je ono što bi malo kom muškarcu pošlo za rukom. Naime, naveo je svoju suprugu da mu posle svega sedam dana zabavljanja kaže "Da", a nakon čega su evo već gotovo tri decenije u braku ispunjenom ljubavlju.

Sedam dana je bilo dovoljno da mu kaže "DA": Ovo je čovek sa kojim je Lea Kiš 29 godina u srećnom braku (FOTO)

Suprug Lee Kiš, Momčilo Jokić doktor je i profesor na Fakultetu za kulturu i medije, a u javnosti se gotovo nikad ne pojavljuje. Sa Leom i ćerkom Sarom Miom provodi svaki slobodan trenutak u porodičnoj oazi na Avali, ipak, bira da za javnost ostane misterija.

Upravo zbog toga, malo ko zna, fantastičnu ljubavnu priču, koju krije brak Lee Kiš i Momčila Jokića, koji su pred oltar stali nakon samo sedam dana zabavljanja.

Pročitajte: Lea Kiš je DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ i teško ju je prepoznati! (foto)

Luka Šarac

 

- Da, ovih dana slavimo 29 godina braka. Bila je to ljubav na prvi pogled. Bilo je ludo i hrabro. Sa ove distance, uplašim se kako je bilo moguće da to uradim. Divim se mojim roditeljima koji su bili fleksibilni, sigurni u mene i tada podržali moju odluku. Sada, kada imam ćerku tih godina, nisam sigurna da bih kao mama podržala takvu životnu avanturu i rizik. U našem slučaju nisam pogrešila, ali ni danas ne znam da li sam naučila lekciju kako mladi da izaberu životnog partnera - rekla je u intervjuu za naš magazin Lea i otkrila tajnu skladnog braka u kome uživa već tri decenije.

- Ne postoji recept za dobar brak, to je individualno. Možda je zasićenje kod dugog zabavljanja jedan od razloga zašto kasnije brakovi pucaju. Mi smo sve morali u braku, i da se upoznamo i prilagodimo i držimo zajedno. Najvažnije je da negujete odnos, a brak je odnos u koji morate da ulažete ceo život.

Komentari (0)

Loading