Celebrity News

Ispovest Britni Spirs ledi krv u žilama: Osećam se kao žrtva trgovine ljudima

Starateljstvo nad Britni Spirs pod kojim je od 2008. godine joj uništava život jer je pop pevačica istraumirana od preterane kontrole njenog oca.

Ispovest Britni Spirs ledi krv u žilama: Osećam se kao žrtva trgovine ljudima

Pop princeza Britni Spirs ponovo se našla pred sudom u Los Anđelesu tražeći da njen život bude njeno vlasništvo u svakom smislu. Naime, od kada je doživela nervni slom njen otac Džejmi Spirs kontroliše njen život, jer je tada bila “psihički nestabilna osoba” koja bi mogla da naudi sebi ili deci.

Iako se od tada situacija promenila na bolje, Britni se smirila, okrenula se radu na sebi i svojoj muzici, apsolutna kontrola nad njenim životom ne prestaje da je pritiska.

Pročitajte: Pevačica Britni Spirs surovo zloupotrebljena? Oslobodite zarobljenu zvezdu

 

Poverljiva sudska dokumena do kojih je došao "The New York Times" otkrivaju da je Britni Spears izrazila ozbiljno protivljenje funkciji staratelja koju nad njom ima njen otac i smatrala je da je ta funkcija postala opresivno i kontrolišuće sredstvo protiv nje.

Britni je otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.

- Nesrećna sam, ne mogu da spavam, istraumirana sam...Ne želim da budem rob. Jako sam besna, plačem svaki dan – rekla je ona svoju stranu priče.

Pročitajte: Britni Spirs niže muzičke uspehe, ali ko upravlja njenim životom i novcem?

 

- Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene -, poručila je Britni svima u sudnici.

Najtužniji deo ispovesti koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim tiče se odluke njenog oca da ne sme da ostane trudna sa još jednim detetom i zato su joj bez njene saglasnosti ugradili spiralu.

- Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli..Imam ovaj uređaj u sebi koji me sprečava da zatrudim. Želim da mi ga izvade, ali oni ne žele da me odvedu kod lekara - rekla je ona.

 

 

Čovek koji diriguje apsolutnu kontrolu nad njom, u tome uživa.

- Uživao je u tome što ima kontrolu nad mojim životom i prisiljavao me je da radim sedam dana nedeljno - rekla je Spirs.

Prema njenim rečima, njen otac i njen tim prisilno su je terali da održava turneje i koncertne rezidencije u Las Vegasu.

- Osećala sam se kao da sam žrtva belog roblja. Nisam imala pasoš kod sebe, niti kreditnu karticu, niti mobilni telefon.

 

Komentari (0)

Loading