Celebrity News

Manda bi bio ponosan! Udovica i bivša supruga ujedinjene zbog uspeha njegovog najmlađeg sina (foto)

Sin Milorada i Anje Mandić juče je sa svojim vršnjacima polagao prijemni ispit i čini se da se odlično snašao.

Manda bi bio ponosan! Udovica i bivša supruga ujedinjene zbog uspeha njegovog najmlađeg sina (foto)

Nakon što rezultati kroz nekoliko dana budu objavljeni, naslednik jednog od najvećih domaćih komičara moći će da upiše željenu srednju školu, a radost zbog njegovog uspeha ponosna mama odmah je podelila sa članovima porodice, prijateljima, Andrijinom braćom i sestrom po ocu, ali i maćehom koja mu je pred polazak na ispit poželela sreću.

- Najvoljeniji mali maturantu vole te tvoji Mandići. Srećno - napisala je Sonja Mandić.

Pročitajte: Suze same teku: Stravična ispovest Anje Mandić o poslednjoj Mandinoj predstavi

Instagram

 

Poruku podrške upućenu svom nasledniku Anja je odmah podelila sa pratiocima na "instagramu" čime je potvrdila da je sa prvom suprugom pokojnog Mande u odličnom odnosu.

- Bez braće Mandić svet ne bi bio bezbedno mesto za život - dodala je ona u opisu, a na ovu objavu glumica se nadovezala i čestitkom koju je uputila sinu, njegovim vršnjacima, ali i nastavnom osoblju osnovne škole koju je prethodnih osam godina pohađao.

- Gospodin Mandić. Andrija Mandić. I sva druga gospoda i gospođice izdržali su svoj prvi, maturski, zahtevan ispit! Drugari, skidam kapu i vama i vašim nastavnicima na trudu i volji koje ste imali u ovim čudnim okolnostima. Nadam se da će vam vreme u kom živimo biti naklonjeno i da ćete moći ponovo da pravite nestašluke u klupama! Što bi rekao divni Duško Radović: "Morate imati neko, makar tajno mesto, gde ćete praviti gluposti. Glupost je potrebna zdravlju. Sloboda da se prave gluposti je zdrava privilegija za koju se sami morate izboriti". Najviše mislim od septembra, na zaljubiška momente - poručila je ona.

 

 

 

Komentari (0)

Loading