Celebrity News

Porodična oaza Jelene Kostov u Skojevskom naselju: Od pogleda s terase ostaćete bez daha (foto)

Dom Jelene Kostov posebnim čini kamenom ukrašena terasa s koje se pruža izvanredan pogled na Beograd. To je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih se pevačica odlučila za kupovinu ove nekretnine, kao i činjenica da se nalazi na poslenjem spratu stambene zgrade.

Porodična oaza Jelene Kostov u Skojevskom naselju: Od pogleda s terase ostaćete bez daha (foto)

U mesto svojih snova Jelena se uselila pre osam godina, baš u vreme kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miljanom te su vrlo brzo počeli da žive zajedno, a u februaru naredne godine su dobili sina Miliju koji je uneo novu energiju u njihov dom.

Pročitajte: Jelena Kostov: Želim sve ružno da ostavim iza sebe

Boško Karanović

 

Kada se iz rodnog Dimitrovgrada preselila u prestonicu, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" dugo je živela kao podstanar, stoga je svoj stan želela besprekorno da uredi. S tim u vezi angažovala je pomoć profesionalaca.
– Čim sam ugledala ovaj stan i pogled s terase koji se pruža unedogled, znala sam da će tu biti moj dom. Kako je stan bio mali, a pored njega se nalazio još jedan slične kvadrature, rešila sam da kupim oba i da ih spojim tako da dobijem jednu prostranu nekretninu. U tim poslovima najviše mi je pomogao brat mog supruga Ivan, koji je po profesiji arhitekta.

Boško Karanović

 

Budući da je bila oduševljena deverovim idejama Jelena otkriva da nije mnogo razmišljala da li da mu pokloni poverenje i kada je reč o izboru kolorita i stila nameštaja.

– Da sam se samo ja pitala, stan ne bi izgledao ovako dobro. Ispostavilo se kao pun pogodak što sam sve prepustila profesionalcu kome sam samo dala sugestije o tome šta volim, a šta ne. Najviše mi se dopada što u mom domu preovladavaju nežne boje.

Boško Karanović

 

Iako dovoljno zarađuje da može da plati tri čistačice Jelena priznaje da svoju porodičnu oazu odražava čistom i urednom sama. Jedna od glavnih stvari koje je naučila u svojoj porodici jeste da žena mora biti uredna i svakodnevno kuva za svoje ukućane.
– Nikada ne bih mogla da dozvolim da mi neka nepoznata osoba sređuje stan. Smatram da svaka žena koja drži do sebe prvenstveno mora da bude izvrsna domaćica, a tek potom uspešna u svom poslu, dok je najvažnije da potpuno bude posvećena suprugu i deci. Meni pospremanje doma dođe kao neka vrsta relaksacije u kojoj maksimalno uživam, a imam sreću i da moj sin obožava zvuk usisivača – priča estradna umetnica i otkriva da nije bila tako uredna u vreme dok je živela kao podstanar:
– Kada imaš svoj dom, sve je potpuno drugačije. Dok sam živela po tuđim stanovima, nisam uživala da ih čistim jer sam bila okružena stvarima koje je neko drugi koristio pre mene. Sada mi je važno da svaki detalj bude na svom mestu i zbog toga smatram da niko bolje od mene ne može da očisti moj životni prostor. Nedavno smo imali goste koji su nas pitali da im damo broj telefona čistačice jer su bili oduševljeni što nam je stan besprekorno sređen, a još više su se oduševili kada smo im rekli da sve sama pospremam - zaključuje ona.

Pročitajte: Jelena Kostov: Suprug mi ispunjava sve želje, osim jedne

 

Komentari (0)

Loading