Celebrity News

Uz suprugu kada je najteže: Retko zajedničko javno pojavljivanje Marka i Jovane Mišković na komemoraciji njenom preminulom ocu

Jovana i Marko Mišković zajedno su se pojavili na komemoraciji njenom ocu Božidaru Boti Nikoliću.

Uz suprugu kada je najteže: Retko zajedničko javno pojavljivanje Marka i Jovane Mišković na komemoraciji njenom preminulom ocu

Od prošle godine pa na ovamo, razlog za gotovo sve neobičnosti u svakodnevnom i javnom životu bila je pandemija. Tako nema drugog krivca ni pri odgovoru na pitanje zašto je komemoracija preminulom slavnom filmskom autoru Božidaru Boti Nikoliću održana više od mesec dana nakon njegove sahrane. Ali kada je juče održana u prostorijama Jugoslovenske kinoteke u Beogradu učinjeno je to baš kako dolikuje. Uprkos strašnim vrućinama, veliki broj poštovalaca njegovog rada, kao i prijatelja porodice pojavio se kako bi se razmenile još neke lepe reči u slavu njegovog života i dela. Božidarove ćerke bile su među licima koja su pozdravljala sve pridošle zvanice, a jedna od njih, pevačica Jovana Nikolić (38) bila je u pratnji supruga Marka Miškovića.

Boško Karanović

 

Njih dvoje, premda su već godinama u skladnom braku iz kojeg imaju i dve ćerke, sve ovo vreme retko se zajedno pojavljuju u javnosti i zato su svaki put kada to učine predmet velikog interesovanja medija. Marko nije naročito tip osobe kojoj prija medijska pažnja, ali ako će ikada stisnuti zube i pojaviti se uz svoju ženu onda je to svakako važan događaj poput ovog. Njih dvoje pozdravljali su sve prisutne, a da prilika da na okupu vidimo porodicu Mišković bude još ekskluzivnija, pojavio se i Markov otac, poznati biznismen Miroslav Mišković. Jovanina veza sa svekrom na odličnom je nivou, što dokazuje i ovakva prilika. Miroslav, uprkos tome što i sam izbegava medijske događaje kad god mu se ukaže šansa, znao je da lično mora biti uz Jovanu i odati poslednji pozdrav njenom ocu i njegovom prijatelju.

Pročitajte: Tužne vesti: Preminuo slavni reditelj, otac Jovane Nikolić

Boško Karanović

 

Naravno, uz Jovanu je bila i njena sestra, druga ožalošćena Božidarova ćerka, Maša Karić koja je i sama uživala podršku sopstvene porodice koju je zasnovala sa suprugom Bojanom. I ona se može pohvaliti da je uz sebe imala poznatog biznismena koji izbegava mnogo javnih nastupa, a to je Bogoljub Karić, brat njenog svekra Sretena Karića. Jovana i Maša komemoraciju su pratile iz prvog reda, sedeći jedna pored druge, a na bini su se smenjivali govornici koji su imali mnogo lepih reči u znak sećanja na filmskog stvaraoca.

Domaćin je bio direktor Jugoslovenske kinoteke Jugoslav Pantelić, a dok su prisutni bili glumci poput Mirjane Karanović, Jelene Gavrilović, Rade Đuričin i Bojane Maljević, putem video veze svoje sećanje na Botu izrazili su i Nataša Ninković i Rade Šerbedžija. Okupljenima se uživo obratio i reditelj Lordan Zafranović koji je za ovu priliku doputovao iz Hrvatske.

Komentari (0)

Loading