Celebrity News

Do sada je ćutala! Ana Bekuta progovorila o krizi u vezi sa Mrkom, o kojoj javnost ništa nije znala!

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić važe za skladan par, a sada je pevačica obelodanila detalje o krizi u njihovoj vezi, koje je malo ko znao.

Do sada je ćutala! Ana Bekuta progovorila o krizi u vezi sa Mrkom, o kojoj javnost ništa nije znala!

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić u vezi su već dugih 8 godina, važe za jedan od skladnijih parova na domaćoj sceni, ali malo je poznato da su imali određene trzavice u svom odnosu, koje su uspeli da prevaziđu.

Naime, Ana je progovorila o krizi koju je par imao svojevremeno, 2012. godine, uoči Mrkonjiveće ostavke na mesto ministra saobraćaja, kao i o tome šta joj je dalo snagu da nastavi dalje.

Pročitajte: Zbog njega je spremna na sve - Ana Bekuta kontaktirala Mrkinu bivšu ženu

Boško Karanović

 

- Bio mi je krizni period tokom 2012. godine dok Mrka nije dao ostavku, ali mediji su nas ostavili na miru. Nisam razmišljala da okačim mikrofon o klin, jer to bi bio veliki greh da ne radim ono zbog čega me Bog stvori. Prebrodila sam tu krizu, dočekala se na noge i počela da radim. Koncert u Sava Centru mi je bila dodatna snaga i dodatan motiv - rekla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal" .

Takođe, ona je objasnila da li joj je partner uvek podrška, kao i to da li imaju nesuglasice:

- On je po prirodi jedan dobar i duhovit čovek, nije namćor, on je taj koji me bodri, daje vetar u leđa, oraspoloži, duhovit je, tako da sam vrlo zahvalna što je pored mene u svakom segmentu života. Retko imamo nesuglasice i vrlo malo! Kako godine prolaze skoro nikakve. U početku je bilo privikavanja, ali ni on nije poremetio moje navike, niti ja njegove. Važna stavka je prilagođavati se jedni drugima, ako se već volimo. Živimo lepo i harmonično - zaključila je Ana.

 

Komentari (0)

Loading