Celebrity News

Milica Pavlović vezu sa Nikolasom više ne krije! Spremni su na sledeći, veliki korak!

Milica Pavlović - svadba je neminovno bila sledeći korak, misle mediji, a pevačica otkriva, o kakvom venčanju mašta.

Milica Pavlović vezu sa Nikolasom više ne krije! Spremni su na sledeći, veliki korak!

Instagram

Pevačica Milica Pavlović retko govori o svom emotivnom statusu i partneru Nikolasu Saveljiću, ali je na opšte iznenađenje progovorila o tome kakvo venčanje priželjkuje, a sudeći po odgovoru mnoge žene bi se poistovetile sa njom.

Pročitajte: Milica Pavlović očarala svekrvu! Evo šta o vezi Nikolasa i Milice misli Dijana

Boško Karanović

 

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito. To što sam sa juga ne znači da ne volim i moderne stvari. Tako da će na mojoj svadbi biti sve što je u tradiciji našeg naroda, ali i ono što trenutno “vrišti” na Instagramu. Sve to volim - rekla je Milica za "Blic".

Vaterpolista i pevačica su prošle godine upovili u romansu, koju su dugo krili od očiju javnosti. Vremenom su ih odale fotografije nastale u Crnoj gori, gde su boravili zajedno. Naime, nisu se fotografisali zajedno, ali su oboje postavljali fotografije uslikane na identičnim mestima. Posle toga, pojavio se snimak gde se jasno vidi da Nikolas drži Milicu za ruku i onda je sve postalo jasno.

Iako, zvanične potvrde nema, pevačica se zagonetno smeška kada god je predstavnici sedme sile upitaju za vaterpolistu, a nije nemoguće ni da uskoro stane na ludi kamen, baš onako kako priželjkuje.

Komentari (0)

Loading