Celebrity News

OVO SMO ČEKALI: Džejla konačno progovorila o vezi sa Marijom Šerifović

Potresna ispovest Džejle Ramović došla je posle gotovo dve godine ćutanja. Naime, dok su mediji pisali o njenoj emotivnoj aferi sa Marijom Šerifović, koja joj je tokom takmičenja "Zvezde Granda" bila mentor, Džejlina porodica prolazila je kroz izuzetno težak period.

OVO SMO ČEKALI: Džejla konačno progovorila o vezi sa Marijom Šerifović

Mlada, krhka, nežna, Džejla Ramović, kako su pobednicu takmičenja "Zvezde Granda" mnogi doživeli, dokazala je da je snažna mlada žena.

Naime, Džejla, koju su, iako još maloletnu, od pobede u pomenutom takmičenju, pratile afere i priče, koje su duboko potresale njenu porodicu, sve je stojički podnela i izašla iz svega podignute glave.

U potresnoj ispovesti, Džejla otkriva, koliko ju je bolelo što se o njenom iskrenom prijateljstvu sa Marijom pričalo na tako grub način, ali i kako je iz svega izašla snažnija i jača:

- Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve - rekla je Džejla za "Nova.rs".

Otkrila je i kakav je njen emotivni status, koji u poslednje vreme ne prestaje da interesuje pripadnike sedme sile.

Pročitajte: Oni su bili na najvećem udaru zbog afere s Marijom - Pogledajte porodicu Džejle Ramović na okupu (foto)

- Nije, razočaraću vas, ali niko nije uspeo da osvoji moje srce. Nemam velike kriterijume, ali sada nisam spremna za vezu, ne treba mi to - bila je iskrena ona.

 

Komentari (0)

Loading