Celebrity News

Još jedna izjava Ace Lukasa odjeknula poput bombe: Šašićeva ćerka želela je moje prezime!

Ćerka Željka Šašića dugo vremena odrastala je sa Acom Lukasem, a o njenom odnosu sa biološkim ocem

Još jedna izjava Ace Lukasa odjeknula poput bombe: Šašićeva ćerka želela je moje prezime!

Javnosti je veoma dobro poznato da Sofija Šašić i Aca Lukas imaju izuzetan odnos, a da Aca svim srcem podržava mladu dizajnerku u njenom radu. Ipak, o njenom odnosu sa ocem Željkom Šašićem, javnost malo toga zna, a Aca Lukas, koji je svojom autobiografskom knjigom otkrio mnoge detalje iz života bivše supruge Sonje, sada je otkrio i kakav odnos imaju Sofija i Željko Šašić.

U svojoj knjizi, Lukas je opisao i deo odrastanja koji je za ćerku Željka Šašića bio izuzetno težak, jer je imala mnoga pitanja na koje je odgovor bilo teško dati.

- Mnogo sam zavoleo Sofiju, ali nikada nisam ni pomislio da joj zamenim oca. 'Zašto sam samo ja Šašić u ovoj kući', pitala je jednog dana. Htela je da promeni prezime Šašić u Vuksanović, ali ja joj nisam dozvolio. Dete ne može da shvati i prihvati natezanje između roditelja, smišljene igre, sukob dva ega - napisao je on i dodao:

Pročitajte: Snaje za poželeti! Sinovi Ace Lukasa u pratnji devojaka došli na očev nastup (FOTO)

- Zamisli kako bi se tvoj tata osećao kada bi stvarno to uradila - istakavši da je Sofiji postupno objašnjavao koliko je odnos sa ocem bitan.

- Duboko su me pogodile njegove izjave 'Ona je s narkomanom', 'Moje dete ne može da živi s narkomanom, uzeću svoje dete'. Pričao je kao da sam ja ukrao njegovu ćerku Sofiju. Sonja voli i ume da zaprži čorbu! Njih dvoje su se inatili. Ona neće da ga pozove telefonom, on neće da pozove telefonom, a Sofija pati. 'Zašto nisi bila kod tate', pitam Sofiju. 'Mama mi nije dala da idem'. 'Ne može to mama da ti određuje, Željko je tvoj tata'. Uzmem telefon i kažem da pozove tatu. Onda je dovedem kolima do Željkove kuće - otkrio je Lukas svoju stranu priče i istakao koliko su ga bolele Željkove reči.

Komentari (0)

Loading