Celebrity News

Godinama ga niste videli! Ovo je muž voditeljke Ane Pendić sa kojim ima ćerku (FOTO)

Brak Ane Pendić i Vojkana Radoša domaćoj javnosti velika je misterija, jer voditeljka, daje sve od sebe kako bi svoj privatni život sačuvala od radoznalih pogleda. Ipak, ovoga puta, otkrila je nekoliko detalja iz njihovog privatnog života.

Godinama ga niste videli! Ovo je muž voditeljke Ane Pendić sa kojim ima ćerku (FOTO)

Ana i Vojkan imaju ćerku Saru, a malo ko zna da su pre braka njih dvoje bili dugogodišnji prijatelji. O ljubavi sa Vojkanom govori retko, a kada odluči da o svom braku nešto kaže, Ana zvuči zaljubljeno kao prvog dana.

Tajna njihovog skladnog odnosa, kako sama voditeljka kaže, je to što jedno drugo prihvataju baš kakvim jesu.

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - iskrena je ona.

Pročitajte: Ana Pendić Radoš sa osmehom gleda na svoj ljubavni život - Bila sam sa svim muškarcima koji su mi se sviđali

Petar Đorđević

 

 

- 10 godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - rekla je voditeljka u emisiji "Magazin In" i jasno istakla da uprkos brojnim razlikama, supruga još uvek voli podjednako snažno, kao prvog dana.

 

Komentari (0)

Loading