Celebrity News

Mali Željko sve više liči na dedu! Pogledajte novu fotografiju Cecinog unuka koji uživa na Kipru! (FOTO)

Mali Željko omiljeni je član porodice Ražnatović, pa je tako ukrao svu pažnju na porodičnom letovanju na Kipru. Ponosna baka objavila je fotografiju sina i unuka, a svi komentarišu samo jedno...

Mali Željko sve više liči na dedu! Pogledajte novu fotografiju Cecinog unuka koji uživa na Kipru! (FOTO)

Ceca Ražnatović otputovala je na Kipar, kako bi se odmorila pred predstojeću sezonu nastupa, a umesto Bogdana, društvo joj prave članovi njene porodice. Sestra Lidija sa svojom porodicom i sin Veljko sa svojom porodicom, najbolje su društvo za odmor, pa Ceca ne skida osmeh sa lica.

Ipak, zvezda ovogodišnjeg letovanja nesumnjivo je mali Željko, koji uživa da se kupa u zagrljaju svoje bake. Ponosna baka objavila je fotografiju Veljka i Željka, na svom "Instagramu", a nakon toga, usledila je gomila komentara.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO - Story na proslavi prvog rođendana malog Željka Ražnatovića! Pogledajte fotografije slavljenika, porodice i zvanica

Kako njeni brojni pratioci tvrde, mali Željko sve više liči na pokojnog dedu Arkana, čije ime nosi. Zbog ovih komentara, najviše se raduje tata Veljko, koji ideal i sećanje na svog oca, ljubomorno čuva od zaborava.

Komentari (0)

Loading