Celebrity News

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! Emina i Hurem u ludom provodu u Istanbulu!

Emina Jahović i Merjem Uzerli "osvanule" su zajedno na jednoj fotografiji i podigle prašinu u domaćoj, ali i turskoj javnosti.

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! Emina i Hurem u ludom provodu u Istanbulu!

Glumica Merjem Uzerli, koja se nedavno po drugi put ostvarila u ulozi majke, iz Nemačke gde sa partnerom i svoje dve ćerke živi, stigla je u Istanbul. Glumica, koja je tursku, ali i domaću javnost osvojila upečatljivom ulogom sultanije "Hurem" posle duže pauze vratila se u tursku prestonicu i dane provodi uglavnom radno, pred kamerama i u susretima sa radoznalim predstavnicima medija.

Ipak, kada pronađe vreme za sebe, odmor i drage ljude, Merjem Uzerli ne provodi vreme sa bilo kim. Naime, jedna fotografija na društvenim mrežama, otkrila je da sultanija Hurem vreme provodi u društvu, još jedne dame, domaćoj, ali i turskoj javnosti, podjednako interesantne.

Pročitajte: Hurem rodila devojčicu - Turska glumica ponosno pokazala naslednicu

Emina Jahović i Merjem Uzerli provele su nezaboravno veče u društvu još dvoje prijatelja, a sudeći po osmesima na njihovim licima, uživale su u zajedničkom vremenu.

Kako je do poznanstva Emine Jahović i Merjem Uzerli došlo, još uvek nam nije poznato, ali verujemo da iza ove fotografije stoji objašnjenje. Da li je po sredi neka nova poslovna saradnja, ili pak višegodišnje prijateljstvo, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading