Celebrity News

Veliki Getsbi na srpski način: Ovako je Mitrovićeva ćerka proslavila rođendan! Svi pričaju samo o poklonu tate Željka (FOTO/VIDEO)

Ćerka Željka Mitrovića proslavila je trideseti rođendan, a proslava, o kakvoj sanja svaka devojka, očarala je i Sandru, koja nakon očevog iznenađenja, nije mogla da sakrije emocije.

Veliki Getsbi na srpski način: Ovako je Mitrovićeva ćerka proslavila rođendan! Svi pričaju samo o poklonu tate Željka (FOTO/VIDEO)

Sandra Mitrović, ćerka koju je Željo dobio iz braka sa Sonjom Mitrović Hani, proslavila je trideseti rođendan, od koga je njen otac načinio spektakl za pamćenje.

Naime, u elitnom beogradskom salonu, zvanice su se okupile, odevene u posebne toalete, a sve je izgledalo, kao da se "Veliki Getzbi" sa filmskog platna preselio u Beograd.

Među ptvima stihao je i jedan od Sandrinih najboljih prijatelja, Filip Čukanović.

Pročitajte: Nezaboravna žurka - Unuka Željka Mitrovića proslavila prvi rođendan, od baka i deka dobila dragocen poklon

Sandra je blistala u smaragdnoj haljini i celo veče igrala je i plesala sa svojim gostima, a onda je usledilo posebno iznenađenje od tate Željka.

Željko Mitrović zamolio je ćerku za ples, dok je samo za njih Oliver Mandić pevao, njima najdražu pesmu "Odlaziš, a volim te". Ovaj emotivni trenutak, Željko je podelio na svom "Instagramu" uz opis:

- Proslavljamo rođendan moje Sandre, pa nam Oliver peva našu omiljenu pesmu.

Sandra će ovaj rođendan, ne samo po atmosferi, već i po očevom originalnom poklonu, dugo pamtiti.

Komentari (0)

Loading