Celebrity News

Detalji romanse za koje niko nije znao: Kako se dogodila ljubav između Slobode i Vojina Ćetkovića

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni, a malo toga se zna o tome kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

Detalji romanse za koje niko nije znao: Kako se dogodila ljubav između Slobode i Vojina Ćetkovića

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, upoznali su tokom snimanja filma "Zona Zamfirova", a nisu ni pretpostavili da će njihovo poznanstvo promeniti njihove živote i spojiti ih zauvek.

Naime, u to vreme oboje su imali partnere, a ljubav između njih se rodila postepeno, iz bliskog prijateljstva. Glumac i glumica su se dodatno zbližili tokom snimanja drugog zajedničkog filma "Pljačka Trećeg rajha", kada su počeli intenzivnije da se druže.

Pročitajte: SVI GA ZNATE - Ovaj poznati muškarac je bio PRVA LJUBAV Slobode Mićalović, pa oženio njenu koleginicu! (FOTO)

Boško Karanović

 

Već 2004. godine oboje su napustili svoje tadašnje partnere i otpočeli romantičnu vezu, koju su kasnije krunisali brakom, iz kojeg imaju dve ćerke Veru i Milu.

Govoreći svojevremeno u jednoj emisiji, Vojin je otkrio, do tada, nepoznate detalje njihovog upoznavanja:

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao, lepa je, ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - prisetio se glumac.

Takođe, sudeći po Vojinovim rečima, ljubav između njega i Slobode nije bila na prvi pogled, ali je vremenom postala snažna i izvor njihove istinske radosti.

- Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali je smekšala – kroz smeh je tada poručio Ćetković, prenosi "Glossy" .

Komentari (0)

Loading