Celebrity News

Povratak sa stilom: Srna Lango konačno počastila javnost svojim prisustvom! (FOTO)

Srna Lango, glumica je koja se od razvoda sa Irfanom Mensurom, čini se, povukla sa filmskog platna i odlučila da bude žena iz senke. Upravo zato, svako njeno javno pojavljivanje propraćeno je velikim oduševljenjem.

Povratak sa stilom: Srna Lango konačno počastila javnost svojim prisustvom! (FOTO)

Glumica, koja je publiku počastila mini povratkom ulogom u filmu "Vikend sa ćaletom", ponovo je nestala sa tv ekrana i filmskog platna, nastavivši da vodi svoj život daleko od očiju javnosti.

Majka dva odrasla sina, Alekse i Pavla, sada vodi školicu glume i posvećena je svojim polaznicima. Iako se u javnosti retko pojavljuje, lepa glumica uživa da s vremena na vreme svojim prisustvom iznenadi prisutne.

Upravo to je učinila na reviji "Tribute to Aleksandar Joksimović", gde je svojom pojavom privukla veliku pažnju.

Pročitajte: Teški trenuci Srne Lango - Dugo sam patila i očajavala

Boško Karanović

 

 

Iako je tokom karantina prošla kroz težak period, o čemu je govorila jednom prilikom. Ipak i tada je pronašla način da sebe animira:

–  Otkazala sam glumačku školu jer nisam mogla da se prihvatim takve odgovornosti da budem nadležna za zdravlje svih polaznika, a otkazano je i mnogo predstava u kojima sam igrala, pa sam dugo patila i bila očajna. Sanjala sam miris pozorišta. Međutim, onda mi se učinilo da je ovo možda odličan trenutak da se vratim na televiziju i smislila sam dobar koncept. Sad samo da objasnim televizijama da me žele, i to je to - objasnila je svoj plan Srna u emisiji "Kec na jedanaest".

Sa druge strane, sada kada se život potpuno vratio u normalu, ona je odlučila da bude prisutnija i da svojoj karijeri vrati sjaj, pa se čini da ćemo sada, kada je orna da radi i bude prisutna u javnosti, imati češće priliku da je vidimo, nasmejanu, prelepu i savršeno stilizovanu.

Komentari (0)

Loading