Celebrity News

Rodila ga je sa samo 17 godina: Ovako izgleda sin Ane Bekute koji je bio u domu za nezbrinutu decu

Sin Ane Bekute, Igor Polić rođen je 1976. godine, a neko vreme proveo je u domu za nezbrinutu decu. Pevačica je često pričala o velikoj ljubavi koju ima prema svom sinu, te i kako je izgledao period kada su bili razdvojeni.

Rodila ga je sa samo 17 godina: Ovako izgleda sin Ane Bekute koji je bio u domu za nezbrinutu decu

Pevačica Ana Bekuta ostvarila se u ulozi majke sa samo 17 godina, a u skladu sa tadašnjim zakonom morala je sina, Igora Polića, da da u dom za nezbrinutu decu.

Iako je na početku bio razdvojen od majke, Igor je svojevremeno otkrio u jednom intervjuu da majci ništa ne zamera, te i da u potpunosti razume njene postupke.

Pročitajte: Do sada je ćutala! Ana Bekuta progovorila o krizi u vezi sa Mrkom, o kojoj javnost ništa nije znala!

Facebook printscreen

 

 

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada - rekao je on ranije za "Kurir" .

Takođe, poznato je da Igor nije u kontaktu sa ocem.

- Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - otkrio je Igor Polić.

Ana Bekuta je svojevremeno otkrila teške detalje priliom poseta sinu u domu, te i da je, prema njenim rečima, proživela pravu agoniju.

- Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - govorila je ona za medije.

Igor i Ana danas imaju sjajan odnos, ne razdvajaju se, a on joj je često podrška na koncertima i nastupima.

Komentari (2)

Loading
Mila

14:18 02.07.2021

Pametan mladi covek Samo majka zna koliko je tesko biti odvojen od deteta

Dragana N

18:32 02.07.2021

Tadasnji zakon, i glas razuma!? Nesto tu ne stima. Morala je ga da u dom, ne zbog zakona vec sto joj niko nije pruzio podrsku, ni otac deteta, ni njeni roditelji. Sram ih bilo! Normalno da nije mogla sama, a sreca da su roditelji, u medjuvremenu, shvatili da je to njihiv unuk.