Celebrity News

Pevač grupe Maneskin oduševio je javnost: A evo od koga je nasledio energiju i talenat

Roditelji Damiana Davida, frontmena grupe Maneskin, najveća su pokretačka snaga pevaču, a sudeći po fotografijama koje su isplivale Damiano neverovatno podseća likom na njih.

Pevač grupe Maneskin oduševio je javnost: A evo od koga je nasledio energiju i talenat

Kontroverzni italijanski pevač, Damiano David predstavio je svoju zemlju na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije sa bendom Maneskin, a ubrzo nakon nastupa postao je tema broj jedan svetskih medija, koji ga sada prate u stopu.

Osim svojih neverovatnih izvođačkih i vokalnih sposobnosti, Damiano je očarao gotovo sve pripadnice lepšeg pola svojom nesvakidašnjom pojavom i izgledom, koji su isto vreme pomera granice uobičajenog, šokira i očarava.

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije njegove porodice - majke, oca i brata, a mnogima je postalo jasnije od koga je nasledio lepotu i avanturističku stranu ličnosti.

Pročitajte: Ceo svet ga želi, a ona ga ima - Pogledajte kako izgleda verenica pobednika Evrovizije (FOTO)

Naime, pevačevi majka i otac, Rosa i Danijele, po zanimanju su stjuardesa i stjuart, te su proputovali pola sveta, a sa sobom su vodili i sinove - Damiana i Jakopoa, koji je od Damijana stariji tri godine. Damijano i njegov brat rođeni su u Rimu, ali im tokom ranog detinjstva nisu bila strana česta putovanja po egzotničnim i dalekim destinacijama.

U nekoliko intervjua za inostrane medije, frontmen Maneskina prokomentarisao je da su ga roditelji podsticali da " prati svoj životni put", a sudeći po njegovim rečima, ostali su mu najveći vetar u leđa do dana današnjeg.

Pročitajte: Devojka pobednika Evrovizije konačno otkrila istinu - Ovu bol niko ne razume

Osim toga što pevač neverovatno likom podseća na majku Rosu, avanturistički duh nasledio je od oca. Poznato je i da je svoju najupečatljiviju tetovažu na grudima na kojoj piše "Il ballo de la vita" , u prevodu "ples života" , posvetio upravo majci, za koju je izuzetno vezan.

Komentari (0)

Loading