Celebrity News

Tragedija u porodici Ane Mihajlovski

Tragedija u porodici Ane Mihajlovski dogodila se juče, potpuno iznenada, a voditeljka je preživela veliku traumu, koja će je dugo pratiti.

Tragedija u porodici Ane Mihajlovski

Voditeljka Ana Mihajlovski preživela je veliki gubitak, kada je tokom jučerašnjeg dana njen pas stradao dok su ga njene ćerke šetale.

Nemili incident se dogodio na pešačkom prelazu, kada je psa udario nesavesni vozač. Anine ćerke su šetale pudlu na povodcu, a vozač je nakon udara pobegao sa lica mesta.

Pročitajte: Iza zavese krije se nešto drugo - Evo šta je zapravo razdvojilo Anu i Vuka

Petar Đorđević

 

 

- Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač "dačije sandero" metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne "dačiju sandero", ali nije uspeo - priča Ana Mihajlovska kroz suze, prenosi "Blic" .

Prema Aninim rečima, pas je bio udaljen svega metar do metar i po od devojčica, a ubrzo su pozvali i policiju koja je došla na lice mesta. Takođe, voditeljka tvrdi da su je reči policajca potpuno šokirale.

- Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio - rekla je Ana.

Ova tragedija ostavila je u šoku njene ćerke koje se danas oporavljaju od stresa koji su preživele.

- Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi - kaže ona, i dodaje da će sama tražiti snimke sa kamera na lokalima u okolini kako bi saznala ko je počinilac ovog strašnog dela, koji je usmrtio kuče i nije stao da pomogne.

Na kraju, voditeljka je imala poruku za sve nesavsene vozače:

- Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti - zaključuje Mihajlovska.

Komentari (0)

Loading