Celebrity News

Rajsko imanje na Fruškoj Gori! Zavirite u luksuz u kom uživaju Mina Milutinović i Nemanja Nedović (FOTO)

Imanje Nemanje Nedovića i Mine Milutinović na Fruškoj Gori je pravi mali raj za bekstvo od stvernosti.

Rajsko imanje na Fruškoj Gori! Zavirite u luksuz u kom uživaju Mina Milutinović i Nemanja Nedović (FOTO)

Mina Milutinović i Nemanja Nedović konačno imaju malo vremena da se opuste i uživaju u onome što su stekli napornim radom i trudom. Naime, košarkaš je kupio velelepno imanje na obroncima Fruške gore, koje je sa suprugom preuredio u pravi mali raj.

Kako ove sezone Nemanja pauzira od svojih reprezentativnih obaveza, kako bi se oporavio od posledica korona virusa, Nemanja sa suprugom uživa u prvim letnjim danima i to na svom luksuznom imanju na Fruškoj Gori.

Pročitajte: Leto samo što nije - Mina Milutinović podelila jelovnik, uz koji ćete i vi lako imati liniju top modela (foto)

Boravak u Italiji inspirisao ih je za uređenje imanja, pa ono podseća na čarobne predele Toskane, koji odišu mirom i tišinom.

Luksuzna kuća sa bazenom nalazi se u srcu imanja, a sa svih strana okružuje je nestvaran pogled.

Na velikom imanju Nemanja i Mina odlučili su da se bave i povrtarstvom:

- Posadili smo samo ono što mi volimo da jedemo. Morali smo da imamo trešnje, to je moje omiljeno voće. Tu su i limun, začinsko bilje, lubenice, jagode. Od povrća spanać, razne salate, luk, paradajz, paprika, tikvice, krompir. Čak smo probali sa pistaćima i bademima, nadamo se da će uspeti. Sve je ulepšano lavandom i sa mnogo cveća - rekla je manekenka za magazin "Gloria".

Pročitajte: Mina Milutinović i Nemanja Nedović - Želimo bar troje dece

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading