Celebrity News

Veliki intervju! JK o plastičnoj hirurgiji, operacijama, predrasudama i Fotošopu: Daću sve od sebe da budem dobra mačka! (VIDEO)

Izgled Jelene Karleuše nešto je što pored hitova koje izvodi uvek izaziva veliku pažnju javnosti. Diva pop muzike mastor je transformacije te je tako u jednom momentu možemo videti kratko podšišane kose, u drugom već sa dugom ravnom ili kovrdžavom, povremeno sa prirodnim braon očima, povremeno sa plavim sočivima. Jednako dobro stoje joj i haljine i odela, visoke potpetice i patike, a ona se uvek pobrine da sve bude perfektno stilizovano i u skladu sa njenim statusom zvezde.

Veliki intervju! JK o plastičnoj hirurgiji, operacijama, predrasudama i Fotošopu: Daću sve od sebe da budem dobra mačka! (VIDEO)

Ništa od toga ne bi imalo smisla da Karleuša ne vodi računa o nezi svog lica i tela. Skupocenim kremama i kozmetičkim tretmanima postiže da izgleda kao devojka od 20 godina, a ne krije ni da se, kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, svojevremeno podvrgla i zahvatima estetske hirurgije. Mada joj je želja oduvek bila da operiše nos, za sada je uradila samo grudi i usne, a otkrila nam je da će sa timom lekarskih stručnjaka u koje ima poverenja napraviti plan kako da što duže odloži starost i izgleda kao “strašna mačka”. 

U iskrenom razgovoru priznala nam je i da li će njen stav po pitanju estetske hiturgije ostati nepromenjen i kada njene mezimice Nika i Atina požele da na sebi nešto koriguju.

Pročitajte: Suze Jelene Karleuše: Ne volite me i ne poštujete! (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading