Celebrity News

Više nema sumnje! Stigao dokaz da se Severina i Igor i zvanično razvode, Kojić bacio oko na OVU njenu mlađu koleginicu (FOTO)

Razvod Severine i Igora Kojića, sigurno je jedna od najčitanijih tema u medijima, u poslednjih godinu dana. Bilo je navodnih dokaza i za razvod i za ljubav, koja sve pobeđuje, a jedino što je Severinu i Igora zapravo povezivalo poslednjih godinu dana je činjenica da jedno drugo još uvek prate na "Instagramu".

Više nema sumnje! Stigao dokaz da se Severina i Igor i zvanično razvode, Kojić bacio oko na OVU njenu mlađu koleginicu (FOTO)

Kada je otpočela ljubavna priča bračnog para Kojić, njihovi profili na društvenim mrežama bili su upečatljivi i prepoznatljivi po brojnim zajedničkim fotografijama, i po tome što na "Instagramu" prate samo jedno drugo. Ipak, od poslednje zajedničke fotografije prošlo je više od godinu dana, a sada su im i pratioci na društvenim mrežama u nešto izmenjenom sastavu.

Možda zvuči čudno, ali tako je bilo, od kada je Severina napustila porodični dom Kojića na Bežanijskoj Kosi, jedina stvar koja je povezivala nju i Igora, bile su retke zajedničke fotografije i činjenica da se još uvek prate na "Instagramu". Kako nijedno od njih o razvodu nikada nije govorilo, poslednja nada da će ljubav pobediti, u ovoj čudnoj ljubavnoj priči, zaista je bio virtuelni junak u vidu društvene mreže.

Pročitajte: Fotografije kao dokaz - Nova ljubav u životu Igora Kojića! Više ne mari za Severinu? (FOTO)

Instagram

 

Sada se ipak nešto promenilo, i kako se čini i poslednja nada je utihnula.

Naime, Severina i Igor, koji o svom odnosu ćute već više od godinu dana, tačno onoliko koliko ne stanuju na istoj adresi, više se ne prate na "Instagramu", a ono što je još više iznenadilo javnost je činjenica da je u Igorevim pratiocima Seve zamenila njena dosta mlađa koleginica.

Umesto Severine, Igor sada prati Anđelu Ignjatović, poznatiju kao Breskvica, mladu muzičku zvezdu u usponu. Kakva je priroda njihovog odnosa i da li su već razmenili koju poruku, javnosti nije poznato, ali sudeći po broju ljudi koje Igor prati, Breskvica je zasigurno privukla njegovu pažnju. Sa druge strane, njegova, još uvek supruga, očigledno više nije u vrhu njegovih interesovanja, kada joj više čak ni "Instagram" ne posećuje.

Pročitajte: Breskvica je pala u zaborav! Nova ljubav Mihajla Veruovića je najbolja drugarica Čoline ćerke (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading