Celebrity News

Do sada NEVIĐENA fotografija iz detinjstva Zdravka Čolića zapalila društvene mreže!

Fotografija Zdravka Čolića, koju do sada niste imali prilike da vidite, ne prestaje da se komentariše.

Do sada NEVIĐENA fotografija iz detinjstva Zdravka Čolića zapalila društvene mreže!

Neprikosnovena muzička legenda, Zdravko Čolić, gotovo nikada ne deli svoje privatne trenutke i uspomene na društvenim mrežama i svoju intimu čuva daleko od znatiželjnih očiju javnosti.

Na pravo iznenađenje njegovih fanova, nedavno se pojavila Čolićeva fotografija iz detinjstva, koja se masovno šeruje na društvenim mrežama i publika je oduševljena što ima prilike da zaviri u život pevača.

Naime, fotografija koju je postavila jedna stranica na "Facebook-u" nastala je davne 1962. godine, kada je pevač imao svega jedanaest godina i bio još uvek dečak.

Pročitajte: Zdravko Čolić danas puni 70 godina, a ona je žena uz koju već dve decenije želi svoje najveće želje (FOTO)

Takođe, Zdravko Čolić je svojevremeno govorio za medije o sećanjima vezanim za detinjstvo, te i da ga pamti po lepim stvarima i ima brojne srećne uspomene.

- Bili smo veoma srećna porodica iako smo živeli od jedne plate, tatine. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli obeležavati Božić u to vreme na način na koji se to danas radi, ali zato uvek smo sa radošću čekali mlekara iz sela kod kojih se praznik obeležavao sa svim običajima i koji nam je donosio uz mleko i božićne poklone - govorio je i on.

Sudeći po još jednoj izjavi, čini se da pevač oseća izvesni žal za prošlim vremenom.

- Pamtim kako smo se okupljali u Trebinju kod bake i dede dok nismo pošli u školu i kako smo dobivali poklone od rođaka, prijatelja i komsija. Drugačije je to vreme bilo, ljudi su bili bezbrižniji, pa samim tim i otvoreniji jedni prema drugima. Dozivali su se preko ulice na kafu ili ručak, spavali jedni kod drugih, radovali se i tugovali zajedno. To se, nažalost, danas promenilo - pričao je Čolić. 

 

Komentari (0)

Loading