Celebrity News

Iznenadićete se: Melinina i Harisova ćerka progovorila o intimnim odnosima i dečku

Ćerka Harisa i Meline Džinović, živela je daleko od javnog sveta sve do sada. Porodica Džinović smatrala je da njihovoj deci u javnosti nije mesto i da treba da imaju mirno detinjstvo, bez brojnih napisa i tračeva, koji neretko prate decu poznatih. Ipak, Đina je napunila sedamnaest i odlučila da zakorači u svet društvenih mreža, a onda je preko noći postala "TikTok" zvezda.

Iznenadićete se: Melinina i Harisova ćerka progovorila o intimnim odnosima i dečku

Kada je tokom karanitna i pandemije korona virusa, Đina Džinović otvorila nalog na "TikToku" i "Instagramu" ni slutila nije da će to od zabave prerasti u ozbiljan posao, ali i odgovornost. Sedamnaestogodišnja ćerka Harisa i Meline Džinović zakoračila je u svet javnih ličnosti, dobila je svoje pratioce, ali i pitanja na koja oni očekuju odgovor.

Baš u jednoj anketi, koju je za svoje fanove Đina postavila na "Instagramu", odgovorila je i na nekoliko "škakljivih" pitanja, koja se odnose na njenu vezu sa fudbalerom Andrejem Đurićem, o čemu do sada nije puno govorila.

Jedno od pitanja koje su joj pratioci postavili, glasilo je: "Da li se ti i Andrej nekada svađate?"

Pročitajte: Ćerka Harisa i Meline Džinović dala prvi intervju - Imala sam problem sa kilogramima, bilo me sramota od tate!

Instagram

 

- Ne, nemamo za šta. Možda smo imali četiri svađe sve ukupno, ali se to reši u roku od 20 minuta - odgovorila je ćerka Meline i Harisa Džinovića.

Na pitanje koliko dugo su zajedno, Đina je kratko odgovorila: Godinu i šest meseci.

A onda je usledilo pitanje pred kojim je sedamnaestogodišnjakinja zanemela, a odgovorom je jasno stavila do znanja da to nije tema, koja bi javnost trebalo da interesuje.

- Da li si spremna za prvi s***? - glasilo je pitanje.

- Šta vam je zašto ste toliko opsednuti mojim s...? - napisala je Harisova i Melinina mezimica i tako vešto svoju intimu sačuvala za sebe.

 

Komentari (0)

Loading