Celebrity News

Sloboda Mićalović TRUDNA? Društvene mreže se zapalile

Sloboda Mićalović trudna - komentari su na jednoj od Bobinih fotografija na "Instagramu"

Sloboda Mićalović TRUDNA? Društvene mreže se zapalile

Sloboda Mićalović već trinaest godina u srećnom je braku sa kolegom i suprugom Vojinom Ćetkovićem. Ćerke Vera i Mila došle su kao kruna ljubavi i otelotvorenje sreće, a sada se sumnja da je Sloboda Mićalović ponovo trudna.

Naime, glumica koja sa kolegom Milošem Bikovićem glumi u novom filmskom ostvarenju "Budi Bog s nama", na svom "Instagramu" objavila je fotografiju, koja je u prvi mah pokrenula brojne komentare. I dok su neki komentarisali njenu prirodnu lepotu, vitak stas i obline koje je iscrtala plava haljina, bilo je i onih koji su primetili i zapitali se - Da li je Sloboda Mićalović trudna?

Pročitajte: SVI GA ZNATE - Ovaj poznati muškarac je bio PRVA LJUBAV Slobode Mićalović, pa oženio njenu koleginicu! (FOTO)

Na fotografiji na kojoj čamcem, sa kolegom Milošem krstari rekom, Boba zaista izgleda zanosno, ali se i čini da se trudnički stomačlić nazire. Iako je sve samo optička varka, a vetar se poigrao njenom dugom haljinom, bilo je i brojnih fanova, koji su poželeli da Bobu ponovo vide sa trudničkim stomakom, jer je poznato koliko je brižna i posvećena mama.

Instagram

 

Na pomenute komentare, glumica nije odgovorila, ali sa fanovima nije ni podelila lepe vesti. Po njenoj vitkoj liniji i izvajanoj figuri, moglo bi se zaključiti, da je krivac za nesporazum ipak "vetar", koji je zaslužan što su se fanovi glumice ponadali, nekim lepim vestima, na koje će po svemu sudeći, još sačekati.

Komentari (0)

Loading