Celebrity News

Ne komentarišite različita prezimena mojih ćerki! Nataša Bekvalac odbrusila

Ćerke Nataše Bekvalac centar su pevačicinog sveta, njena najveća snaga i motivacija, a ona je njihov najveći zaštitnik, te ih štiti od negativnih komentara.

Ne komentarišite različita prezimena mojih ćerki! Nataša Bekvalac odbrusila

Pevačica Nataša Bekvalac važi za nekoga kome je porodica na prvom mestu i beskrajan izvor mira i ljubavi. Svoje ćerke Hanu Ikodinović i Katju Lazukić, voli najviše na svetu i pruža im majčinsku sigurnost i zaštitu u svim situacijama.

Takođe, Nataša ne dozvoljava bilo kakve negativne komentare na račun svoje porodice i uvek staje u odbranu najmilijih. Tako je pevačica, nedavno, na šaljiv način odbrusila svima koji komentarišu njen odnos prema kućnim ljubimcima, koje smatra članovima porodice, ali i skrenula pažnju pratiocima da ne komentarišu različita prezimena njenih ćerki.

Pročitajte: NOVI PREOKRET u odnosu Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac - Jedan detalj otkrio sve

Svojom objavom na "Instagramu" Bekvalčeva je pored jasne poruke uspela i da nasmeje pratioce, napisavši simpatična pravila koja važe u njenom idiličnom domu, a koja glase ovako:

- 1. Moji psi su moja porodica. Poštuj ih! 2. Kauč je njihov. Spavaći kreveti su njihovi. Ti si gost! 3. Dlake su ukras! 4. Moji psi su uvek u pravu! 5.Svoje pse ljubimo, ukoliko imas neumesan komentar, zadrži ga za sebe, ni mi ne komentarišemo koga ti ljubiš. Sa poštovanjem, Nataša Bekvalac, Hana Ikodinović, Katja Lazukić, Jovana Mirkailo, Lana Bekvalac, Miško Bekvalac. Ne komentarisite ni različita prezimena, tako je kako je - napisala je pevačica i stavila mnoštvo emotikona.

Mnoge je raznežila ova Natašina objava, te nisu ni izostali brojni pozitivni komentari ispod iste i poštovanje svega što je pevačica napisala.

Komentari (0)

Loading