Celebrity News

Anica Dobra potkačila Acu Lukasa: Knjiga jednog opskurnog lika sa granice kriminalne margine ne zaslužuje mesto u knjižarama (FOTO)

Anica Dobra i Aca Lukas dugi niz godina su na javnoj sceni, a ako se izuzme to da im je oboma pokojni muzičar Džej Ramadanovski bio porodični prijatelj, da oboje vole publiku, scenu, reflektore i muziku, nemaju drugih dodirnih tačaka. Dok se Anica bavi glumom i svrstana je u red priznatih dramskih umetnika, Lukas važi za muzičara folk muzike koji gotovo uvek, bilo da je reč o klubovima ili koncertnim arenama, atmosferu dovodi do usijanja. Pored navedenih razlika u profesiji, glumica koja je dugi niz godina živela i radila u Nemačkoj, nedavno se na svom instagram profilu na posredan način potrudila da navede još jednu krucijalnu različitost među njima, koja ih, po njenom mišljenju ne razdvaja samo kao umetnike već i kao ljude.

Anica Dobra potkačila Acu Lukasa: Knjiga jednog opskurnog lika sa granice kriminalne margine ne zaslužuje mesto u knjižarama (FOTO)

Na instagram profilu na kom se predstavlja pod imenom like_the_water_for_chocolate ona je objavila fotografiju pisma autora Aleksandra Marića, upućenom "Laguni" u kojem se navodi da sa pomenutom izdavačkom kućom raskida saradnju jer je objavila Lukasovo autobiografsko delo „Ovo sam ja“. Aleksandar je istakao da ne želi da se njegov  roman nađe na istoj polici sa Acinim, baš kao što sa njim neće u životu da bude na istoj strani. Muzičara je nazvao opskurnim likom sa granice socijalne i kriminalne margine i simbolom ne samo nakaradne vlasti, nego i moralnog posrnuća nacije i urušavanja kompletnog sistema vrednosti sa kojim se ne slaže. S obzirom na to da je Anica Dobra pismo u celosti podellila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nameće se zaključak da se sa Marićem u potpunosti slaže, te da takođe Acino delo ne smatra podesnim da se nađe u knjižarama.

Pročitajte: Preko dve decenije ljubavi, a on je još uvek misterija! Ko je muž Anice Dobre? (FOTO)

Instagram

 

 

Mada poznat po svom britkom jeziku Aca Lukas na ovu provokaciju još uvek nije odgovorio, ali veruje se da Anici neće ostati dužan, te da će sigurno pronaći način da joj doskoči.

Komentari (0)

Loading