Celebrity News

U dom Slobode i Vojina Ćetkovića stiglo pojačanje! Glumac ostvario svoj veliki san (FOTO)

Dom Slobode i Vojina u prestonici dobro je skriven od radoznalih pogleda javnosti. Sa ćerkama Verom i Milom, bračni par pokušava da uživa u intimi, koju čuvaju od javnosti, pa ipak, deo užitka iz svoje vikendice u Čortanovcima, glumac i glumica povremeno podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

U dom Slobode i Vojina Ćetkovića stiglo pojačanje! Glumac ostvario svoj veliki san (FOTO)

Porodična vikendica u Čortanovcima, u kojoj u prirodi neizmerno uživaju Sloboda i Vojin izlazi na Dunav i okružena je nestvarnom prirodom. 

Dom Slobode i Vojina, okružen beogradskom vrevom, preko leta često ostaje napušten, a porodica Ćetković svoje "parče mira" pronalazi daleko od grada, u prirodi.

Baš u taj porodični raj, stiglo je "pojačanje" u vidu glisera, koji će ovog leta porodici predstavljati najveću zabavu. Izuzetnu sreću zbog toga je iskazao Vojin, koji je sebe nagradio, nakon uspešno završene sezone. Osmeh na njegovom licu govori da je glumac ostvario svoj veliki san, a koliko je srećna što će tokom leta imati zanimaciju, podelio je i sa svojim pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Obožavali ste da je gledate na RTS-u! Ovo je prva žena Vojina Ćetkovića, ludo ju je voleo pre nego što je upoznao Slobodu! (FOTO)

Gaga Mićalović odmah se oglasila uz komentar "Srećno nam bilo", što znači da će cela porodica ovog leta dane provesti na Dunavu u zabavi i odmoru.

Komentari (0)

Loading